Va rog sa-mi spuneti daca pentru preparatele unui restaurant in afara retetelor este nevoie si de fise tehnologice, de proces verbal de pierderi tehnologice?
Daca ma puteti ajuta cu modele si eventual un act normativ, v-as fi recunoscatoare.
Nu stiu ce documente sa folosesc pentru , de exemplu, transarea pestelui si obtinerea de file de peste?
1-Cum introduc pierderile rezultate din acest proces pe cheltuieli?
2-Sunt deductibile aceste cheltuieli?
Multumesc mult!
fisa tehnologica restaurant
Re: fisa tehnologica restaurant
nu e nevoie decat de retetar.
faceti reteta pentru file de peşte (de ex. 2kg peşte rezultă 0.8 kg file peşte) dacă îl vindeţi aşa dacă nu veţi continua cu restul ingredientelor care intră pt preparare şi servire la masă.
practic se transformă materia primă în semifabricat/produs finit.
faceti reteta pentru file de peşte (de ex. 2kg peşte rezultă 0.8 kg file peşte) dacă îl vindeţi aşa dacă nu veţi continua cu restul ingredientelor care intră pt preparare şi servire la masă.
practic se transformă materia primă în semifabricat/produs finit.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Re: fisa tehnologica restaurant
Multumesc mult!