Factura

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pustaie557

Factura

#1 Mesaj de pustaie557 »

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuna cineva ,cum pot sa schimb numele celui care intocmeste factura de "Iesiri".
Cand doresc sa tiparesc factura ,la "nume ,pren.si CI,de la Predator (cel care intocmeste factura),
imi apare numele unuia care intocmeste facturi de la alta firma.
Va multumesc anticipat.
pustaie

tomac

Re: Factura

#2 Mesaj de tomac »

Dacă aveți definiți utilizatori în program, atunci userul cu care vă logați are definite datele respective ce se preiau automat în factură. Verificați la Administrare-Utilizatori.
Dacă nu, atunci verificați în ecranul de tipărire a facturilor. Ce nu înțeleg eu este de ce ați mai folosi acele informații?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Creaza un utilizator pentru fiecare la "administrare" -> "utilizatori", unde poti introduce datele fiecarei persoane, precum sa le acorzi drepturile in program.

TomaC a fost mai rapid. :wink:

pustaie557

#4 Mesaj de pustaie557 »

Am creat,la ADMINISTRARE _ UTILIZATORI-pozitie pentru administrator cu toate datele sale, fara interdictie ,la firma noua si tutusi nu apar pe factura.

balazse

#5 Mesaj de balazse »

La mine apare, inseamna ca ceva nu ai facut bine.
Daca la "administrare" -> "utilizator" nu treci nimic, atunci la tiparirea facturilor poti trece manual datele persoanei care completeaza.

pustaie557

#6 Mesaj de pustaie557 »

Am creat utilizatori pentru fiecare firma si,totusi,pe facturile de la toate firmele ( 3) ,la predator, apare acelasi nume.
Ceva am gresit si nu-mi dau seama ce . Normal ar fi sa se preia pt.fiecare firma utilizatorul creat pt.firma respectiva.

pustaie557

#7 Mesaj de pustaie557 »

Nici daca nu trec nimic la utilizatori nu pot sa trec manual nimic la predator.Adica nu pot sa sterg acel nume.Nu ma lasa.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

creezi userul, iesi din program apoi intri si te loghezi cu userul creat.
Ar trebui sa mearga.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Mergi la userul "ADMIN" si stergi ce este la "nume", "prenume" si "CI" (chiar daca ti se pare ca ii gol), dupa care revii la "iesiri" si la "tiparire" daca este bifat la "predator" poti completa rubricile, iar daca scoti bifa poti trece manual separat intr-un singur rand.

pustaie557

#10 Mesaj de pustaie557 »

Va multumesc tuturor pt.sfaturi. Am rezolvat situatia.

Scrie răspuns