Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Trebuie sa aduc conturile pe 0 pentru inchidere firma in mod voluntar. Am avut 2 autoturisme pe firma pe care le-am vandut, dar am ramas cu politele rca si casco platite in avans pe 1 an, pe care lunar le trec pe cheltuiala. Asigurarile nu au expirat inca; este corect sa intrerup la data vanzarii lor trecerea pe cheltuiala a asigurarilor avand in vedere ca le-am platit integral? S-au cum sa procedez?
Va multumesc!
Plata casco si rca in avans
Re: Plata casco si rca in avans
De ce nu ceri inapoi banii de la firma de asigurare?
- fagarasa176
Chiar crezi asta?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ehhmmm...asta e din ciclul recuperare bani de la casa de sanatate, sau tichete de masa returnate.E o remarca pe aici pe forum "ce a papat lupul e bun mancat".
Altfel, avand in fata omfp 3055 la functionarea contului 471, as sugera inchiderea prin 658.
(simpla parere)
Altfel, avand in fata omfp 3055 la functionarea contului 471, as sugera inchiderea prin 658.
(simpla parere)
-
S-ar putea sa primesc banii inapoi pe suma ramasa din polite
.
Multumesc tare mult de pareri.
Revin mai incolo pentru a spune cum am rezolvat.

Multumesc tare mult de pareri.
Revin mai incolo pentru a spune cum am rezolvat.
Trecerea pe 471 nu este obligatorie. Eu, spre exemplu, le trec pe cheltuieli la momentul plății, integral. Pentru că pentru mine, economic vorbind, asta este la acel moment. De altfel în 3055 există o chestie chiar explicită referitor la ceea ce am spus eu și am mai postat asta aici pe forum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.