Am urmatoarea problema :
-tin contabilitatea unei firme care imi trimite lunar fisierul cu baza de date; ambele calculatoare au licenta.
-eu am varianta 443 si baza de date am primit-o cu varianta 442. Problema e ca persoana care-mi trimite baza de date e in vacanta si nu are cine sa actualizeze programul si sa-mi retrimita baza de date.
Pot sa revin eu la varianta 442, sa fac importul si apoi sa actualizez din nou cu 443?
Imi dati un link de unde pot lua varianta mai veche (442)?
Multumesc!
varianta mai veche de program
Re: varianta mai veche de program
nu e indicat sa te intorci in timp
poti strica baza de date
poti strica baza de date
Multumesc Septimiu!
Cum as putea sa procedez, totusi, pentru a putea face declaratiile la timp?
Cum as putea sa procedez, totusi, pentru a putea face declaratiile la timp?
Ce ti-a trimis? O salvare de baza de date sau un export?
Daca ti-a trimis o salvare baza de date atunci poti crea o societatea noua unde sa-l reinstalezi, dupa care rulezi actualizarea pentru vers.443 si faci o salvare baza de date, din care faci importul.
Data viitoare sa va asigurati ca aveti aceeasi versiune, iar in caz negativ una dintre voi isi actualizeaza programul.
Daca ti-a trimis o salvare baza de date atunci poti crea o societatea noua unde sa-l reinstalezi, dupa care rulezi actualizarea pentru vers.443 si faci o salvare baza de date, din care faci importul.
Data viitoare sa va asigurati ca aveti aceeasi versiune, iar in caz negativ una dintre voi isi actualizeaza programul.
Am o salvare de baze de date.
Atunci procedeaza asa cum ti-am mentionat.