Buna
Am o nelamurire: un salariat s-a aflat in perioada 01.07.2013-31.05.2014 in concediu medical cod 14.
Din 02.06.2014 are un alt concediu medical, initial, cod indemnizatie 01. Acesta cum se plateste? Pentru primele 5 zile SAGA imi calculeaza baza, insa pentru zilele urmatoare (care ar trebui platite din CCI) baza de calcul si nr de zile sunt zero. E corect? Multumesc.
Concediu medical dupa concediu medical cod 14
Re: Concediu medical dupa concediu medical cod 14
problema similara: concediu medical 26.06-18.07. La luna iunie imi arata corect baza de calcul (lunile pana la mai inclusiv), la iulie in schimb, cand introduc imi arata baza de calcul (lunile pana la iunie inclusiv) si pot prelua sumele dar dupa salvare nu mai apare acelasi calcul (luna iunie dispare).
eroare suplimentara: la generarea adeverintei de sanatate apar ca si zile de concediu medical numarul zilelor calendaristice aferente perioadei si nu defalcate pe luni (iunie, iulie).
Orice informatie care poate fi de ajutor e binevenita
.
Multumesc anticipat.
eroare suplimentara: la generarea adeverintei de sanatate apar ca si zile de concediu medical numarul zilelor calendaristice aferente perioadei si nu defalcate pe luni (iunie, iulie).
Orice informatie care poate fi de ajutor e binevenita

Multumesc anticipat.
concediul medical nu trebuia sa fie din 26.06.30.06 si apoi altul din 01.07-18.07 in continuare.. _ adica 2 CM? sa inteleg sa ati primit un singur medical cu toata perioada ? 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
sunt 3 concedii / patru inregistrari (primele 5 zile din FS si urmatoarele din CCI)
26-27.06 - initial, urgenta (2 zile lucratoare)
28-30.06 - urmator, normal (1 zi lucratoare)
01-18.07 - urmator, normal (2 + 12 zile lucratoare)
26-27.06 - initial, urgenta (2 zile lucratoare)
28-30.06 - urmator, normal (1 zi lucratoare)
01-18.07 - urmator, normal (2 + 12 zile lucratoare)
1. http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=23962 (Balazse)
2. Unde este specificat ca trebuie sa apara pe luni ?
(din cate am gugalit eu.. modelul e cel din Ordinul 903/2007 adica..practic se confirma ca a fost retinuta CASS..sau confund eu ?)
2. Unde este specificat ca trebuie sa apara pe luni ?
(din cate am gugalit eu.. modelul e cel din Ordinul 903/2007 adica..practic se confirma ca a fost retinuta CASS..sau confund eu ?)
1. In luna iunie a avut doar 3 zile de concediu medical, paltit din FS, si acest lucru apare la calculul bazei cand introduc concediile pe luna iulie dar dupa momentul salvarii nu mai apare (dispare luna iunie)
2. Ma refer la adeverinta generata de SAGA din ecranul Salariati; este intr-adevar editabila, dar problema este ca nu apar automat zilele corect (lucratoare si nu calendaristice) si in graba se poate printa o adeverinta gresita.
2. Ma refer la adeverinta generata de SAGA din ecranul Salariati; este intr-adevar editabila, dar problema este ca nu apar automat zilele corect (lucratoare si nu calendaristice) si in graba se poate printa o adeverinta gresita.
Adeverinta este dupa modelul standard.. http://lege5.ro/Gratuit/geydonzqgm/ordi ... lata-contr
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”