eroare decl 112
eroare decl 112
Am o eroare la decl 112, este vorba despre un angajat care este pensionar si nu i se calculeaza somajul.
La salariatul respectiv am bifat ca este pensionar, mai trebuie sa fac ceva ca sa-mi iasa decl fara erori?
Multumesc
La salariatul respectiv am bifat ca este pensionar, mai trebuie sa fac ceva ca sa-mi iasa decl fara erori?
Multumesc
Re: eroare decl 112
scoate somajul din meniul salariati
Din meniul salariati am debifat pentru acel salariat, dar problema este de la somaj angajator nu somaj salariat.
pune la Contrib somaj angajator - Fara(0%)
Unde sa pun in declaratia 112 sa modific? caci in configurare salarii nu pot avind in vedere ca mai am si alti salariati care nu sunt pensionari. V-am zapacit cam mult, va rog sa ma scuzati. Multumesc
te-ai zapacit singura
inainte sa generezi statul de plata ...fa modificarea in Saga la Salariati la ce am zis eu.
Am facut o boroboata.
Am 2 angajati, pensionari, cu drept de munca 4 ore.
Pana acum, in configurare salariati, nu le-am bifat "pensionar" nici fara Somaj.Acum nici nu stiu ce sa fac sa depun D112 rectificativa ptr lunile trecute, sau pot lasa asa, si merg mai departe fara contributiile la Somaj?
Merci.
Am 2 angajati, pensionari, cu drept de munca 4 ore.
Pana acum, in configurare salariati, nu le-am bifat "pensionar" nici fara Somaj.Acum nici nu stiu ce sa fac sa depun D112 rectificativa ptr lunile trecute, sau pot lasa asa, si merg mai departe fara contributiile la Somaj?
Merci.
si daca nu face rectificativa ce se poate intampla? iar de acum inainte face asa cum trebuie ?
de obicei se leaga daca ai dat impozite mai putin nu daca ai virat mia mult.
de obicei se leaga daca ai dat impozite mai putin nu daca ai virat mia mult.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Fiscul se leaga de tot ce nu e corect.
Dar mai sunt si altii ce poate se vor uita la ce ai facut: auditori, cenzori, administrator.
Poate chiar pensionarul respectiv, nu e doar o problema fiscala...
Dar mai sunt si altii ce poate se vor uita la ce ai facut: auditori, cenzori, administrator.
Poate chiar pensionarul respectiv, nu e doar o problema fiscala...
Marian Apetre
Să nu zic că poate avea probleme inclusiv cu pensia...
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Dupa ce depun rectificativele, ar trb sa cer o fisa de platitor, sa vad cati bani am dat in plus... n-am mai facut asa ceva, oare va trb sa fac ceva cerere de compensare?
Merci.
Merci.