Domnilor, poate e o prostie ce am patit, dar asa am patit-o.
La 31.12 am generqat balanta, am calculat imp profit, dar!!! nu am mai devalidat-o sa fac nc ptr impozit. Si am facut bilantul dupa ea, fara rulaj inregistrat in 4411 si 691.
Aum cand am generat cel din 30.06, si am comparat coloanele! Surpriza! Diferenta exact imp pe profit.
Sunt disperata!!!
Mai ales ca nu am cu cine sa ma consult:(
Va rog mult de tot ajutati-ma cum sa o rezolv?
Eroare! Va rog ajutor!
Re: Eroare! Va rog ajutor!
omfp3055 art.63. - (1) Erorile constatate în contabilitate se pot referi fie la exercitiul financiar curent, fie la exercitiile financiare precedente.
(2) Corectarea erorilor se efectueaza la data constatarii lor.
Simpla parere ( cu analiticul aferent ) prin contul 1174.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=14072 (Paturcai 27 Feb)
(2) Corectarea erorilor se efectueaza la data constatarii lor.
Simpla parere ( cu analiticul aferent ) prin contul 1174.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=14072 (Paturcai 27 Feb)
Re: Eroare! Va rog ajutor!
Sau
Din ce am inteles de la un coleg "de breasla" , se poate trimite din nou bilantul pe 2013 ( in teorie, cica, se pot trimite n variante de bilant aferente aceluiasi exercitu financiar,serverul finantelor inregistreaza mereu ultima transmisa )Nu exista notiunea de bilant rectificativ, dar pe m.finante se inregistreaza si apare ultima varianta depusa. As zice ca, in cazul in care va decideti sa retrimiteti bilantul, sa retineti si prima varianta , cu recipisa care dovedeste ca l-ati depus in termenul stipulat de lege.
Din ce am inteles de la un coleg "de breasla" , se poate trimite din nou bilantul pe 2013 ( in teorie, cica, se pot trimite n variante de bilant aferente aceluiasi exercitu financiar,serverul finantelor inregistreaza mereu ultima transmisa )Nu exista notiunea de bilant rectificativ, dar pe m.finante se inregistreaza si apare ultima varianta depusa. As zice ca, in cazul in care va decideti sa retrimiteti bilantul, sa retineti si prima varianta , cu recipisa care dovedeste ca l-ati depus in termenul stipulat de lege.