buna ziua
cum pot face export de date , respectiv iesiri pentru o anumita perioda ,si respectiv import de date.Mentionez ca iesirile sunt culese pe alt calculator ce are instalata aceasi versiune de program.
export si import date
Re: export si import date
Pe calculatorul sursa se face o salvare.
Pe calculatorul destinatie se face import din arhiva.
Pe calculatorul destinatie se face import din arhiva.
Marian Apetre
Meniul Diverse din program. Ecranul Export/Import
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Trebuie facute anumite setari pentru cele doua calculatoare ( export -import), pentru a nu se combina/suprascrie datele? De exemplu, pe calulatorul 1 fac receptiile Marfa, si imi creez anumiti furnizori, iar pe calulatorul 2 receptionez toate celelalte documente si imi creez furnizori, se lucreaza in paralel. La preluarea datelor pe calc. 2 este posibil ca datele sa fie preluate eronat in alt furnizor in fc. de codul acestuia?
nu..se incurca datele,
daca are acelasi cont in contabilitate se va crea dupa import un 401.T00010 de exemplu. si acel T inseamana ca mai ai acelasi CUI la tine in baza de date dar alt analitic ex 401.00007..
daca are acelasi cont in contabilitate se va crea dupa import un 401.T00010 de exemplu. si acel T inseamana ca mai ai acelasi CUI la tine in baza de date dar alt analitic ex 401.00007..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru TorjaD999
La calculatorul de pe care faci export poti sa setezi la "configurare societati" -> "setari diverse" -> "indice de filiala" sa treci "A" sau ce doresti si atunci este mai sigur modul de lucru, important este ca la fiecare furnizor sa fie completat casuta "cod fiscal".
La calculatorul de pe care faci export poti sa setezi la "configurare societati" -> "setari diverse" -> "indice de filiala" sa treci "A" sau ce doresti si atunci este mai sigur modul de lucru, important este ca la fiecare furnizor sa fie completat casuta "cod fiscal".