Buna ziua!
1. Am o factura de la Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei ce contine "tarif de participare pt. publicarea in catalog a unui produs,serviciu sau lucrare" (pozitii de catalog pentru e-licitatie.ro), care sunt valabile 2 ani, in ce cont le inregistrez? e bine in 628? (2 lei + TVA pentru pozitie, am cumparat 100 pozitii de catalog)
2. pentru certificatele ISO, mai precis evaluarea lor, etapa 3, (un certificat e valabil 3 ani, cu conditia sa se faca o evaluare anuala) e bine daca il inregistrez in contul 205 "Concesiuni, brevete, licente, marci comerciale si alte drepturi si valori similare"? 205=404, prin articole contabile deoarece nu pot selecta furnizori de imobilizari (404) prin intrari
pozitii de catalog seap (www.e-licitatie) si certificat ISO
Re: pozitii de catalog seap (www.e-licitatie) si certificat
1. Da, prin 628
2. Da, prin 205. Vă contrazic. În intrări pot fi selectați și furnizori cărora la creare li s-a setat analitic la 404 nu la 401.
2. Da, prin 205. Vă contrazic. În intrări pot fi selectați și furnizori cărora la creare li s-a setat analitic la 404 nu la 401.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: pozitii de catalog seap (www.e-licitatie) si certificat
Buna ziua,
va rog daca se poate sa imi spuneti si mie pasii pe care i-ati facut pentru achizitionarea pozitiilor in catalogul seap si pentru a primi factura ?
va multumesc.
va rog daca se poate sa imi spuneti si mie pasii pe care i-ati facut pentru achizitionarea pozitiilor in catalogul seap si pentru a primi factura ?
va multumesc.