gestiune global valorica si cantitativ valorica
gestiune global valorica si cantitativ valorica
buna, am si eu o problema la raportul de gestiune si anume: la intrari imi apar nir-urile la pret de vanzare iar la iesire vanzarile mi le preia cu pret de achizitie, cum fac sa le preia la pret de vanzare?
- fagarasa176
Re: gestiune global valorica si cantitativ valorica
Nu am inteles nimic...
Ori e gestiune cantitativ valorica, ori global valorica, ori cantitativ valorica la pret de vanzare??
Ori e gestiune cantitativ valorica, ori global valorica, ori cantitativ valorica la pret de vanzare??
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua,
Am achizitionat programul Saga C, am configurat o societate, gestiunea pe care vreau sa o creez este global valorica dar nu ma lasa sa o creez, ci automat o introduce pe cea cantitativ valorica. Va rog sa imi indicati cum procedez pentru crearea gestiunii global valorice.
Va multumesc.
Am achizitionat programul Saga C, am configurat o societate, gestiunea pe care vreau sa o creez este global valorica dar nu ma lasa sa o creez, ci automat o introduce pe cea cantitativ valorica. Va rog sa imi indicati cum procedez pentru crearea gestiunii global valorice.
Va multumesc.
- fagarasa176
Administrare--> Configurare societati--> puneti bifa la "Evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte" si o sa mearga
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
multumesc frumos!