Tva la incasare omis
Tva la incasare omis
Am avut o factura in dec. 2013 incasata in ianuarie 2014, dar incasarea nu am operat-o din pacate inaintea decontului din martie. Ulterior s-a generat nota contabila
4428.TI=4427 72 Ron,
care mi-a influentat soldul in balanta si a generat diferente la TVA de recuperat.
Cum corectez in decontul la iunie?
Scuze, n-am mai fost in situatia asta.
4428.TI=4427 72 Ron,
care mi-a influentat soldul in balanta si a generat diferente la TVA de recuperat.
Cum corectez in decontul la iunie?
Scuze, n-am mai fost in situatia asta.
Re: Tva la incasare omis
Adica la regularizari taxa colectata?
Si inca ceva: o factura de achizitie cu taxare inversa, cu data document diferita de data introducerii, o cuprind atat la regularizari taxa colectata, cat si la regularizari taxa dedusa?
Si inca ceva: o factura de achizitie cu taxare inversa, cu data document diferita de data introducerii, o cuprind atat la regularizari taxa colectata, cat si la regularizari taxa dedusa?
Buna ziua.
Am si eu o problema care tine tot de subiectul tva la incasare, si anume: ce se intampla daca pe facturile emise catre persoane fizice s-a omis mentiunea "tva la incasare"? Ce pedeapsa risca firma care a emis facturile astfel?
Mentionez ca la cele emise catre persoane juridice s-a respectat conditia.
Multumesc anticipat.
Am si eu o problema care tine tot de subiectul tva la incasare, si anume: ce se intampla daca pe facturile emise catre persoane fizice s-a omis mentiunea "tva la incasare"? Ce pedeapsa risca firma care a emis facturile astfel?
Mentionez ca la cele emise catre persoane juridice s-a respectat conditia.
Multumesc anticipat.
Nu se întâmplă nimic.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Pentru apetrem
Rectificativa la D394 se depune doar daca taxarea inversa e pe teritoriul national nu si daca e AIC,nu?
Rectificativa la D394 se depune doar daca taxarea inversa e pe teritoriul national nu si daca e AIC,nu?
D394 nu are ce căuta în discuții legate de AIC sau LIC. D394 este exclusiv pentru achiziții/livrări de la sau către persoane înregistrate în scopuri de TVA în RO.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.