incetare suspendare
incetare suspendare
In cat timp de la incetarea suspendarii trebuie depus revisalul?
Multumesc!
Multumesc!
Re: incetare suspendare
cat mai repede... 19 zile maxim.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Eu zic că, legal, pentru încetarea suspendării nu există termen. Eu unul nu găsesc în HG 500/2011 că încetarea suspendării se transmite în revisal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nici eu n-am gasit si de aceea eram in dilema.
-
Buna ziua!
Am cateva contracte suspendate pentru concediu fara plata, pana in 27.02.2015. Am tot citit discutiile de pe forum si am vazut ca in principiu, nu trebuia sa depun revisal, dar am preferat sa fac acest lucru, pentru siguranta...
Intrebarea mea este: acum, data incetarii suspendarii ar trebui sa fie 28.02.2015, nu? Si sa depun revisalul in prima zi lucratoare?
Multumesc frumos!
Am cateva contracte suspendate pentru concediu fara plata, pana in 27.02.2015. Am tot citit discutiile de pe forum si am vazut ca in principiu, nu trebuia sa depun revisal, dar am preferat sa fac acest lucru, pentru siguranta...

Intrebarea mea este: acum, data incetarii suspendarii ar trebui sa fie 28.02.2015, nu? Si sa depun revisalul in prima zi lucratoare?
Multumesc frumos!
Si totusi ce temei legal ai selectat cand ai inregistrat suspendarea? 

-
"Suspendare prin acordul partilor", deoarece angajatii au facut cerere pentru concediu fara plata.
Eu utilizez programul lor de Revisal.
Odata ce am suspendat CIM imi trece CIM-ul respectiv la contracte suspendate.
Daca nu incetezi suspendarea ca CIM sa treaca de la contracte suspendate la contracte in derulare nu poti face nici o modificare sau incetare la acel CIM.
Se cere "Data incetare suspendare".
Odata ce am suspendat CIM imi trece CIM-ul respectiv la contracte suspendate.
Daca nu incetezi suspendarea ca CIM sa treaca de la contracte suspendate la contracte in derulare nu poti face nici o modificare sau incetare la acel CIM.
Se cere "Data incetare suspendare".
Pentru MargineanE901
Scuze, n-am fost atent la postare de aceea am pus intrebarea.
Scuze, n-am fost atent la postare de aceea am pus intrebarea.