Depunere declaratii pe e-guvernare
-
Depunere declaratii pe e-guvernare
Ati incercat azi sa accesati siteul e-guvernare?
Eu nu ma pot conecta, stie cineva daca sunt anuntate intreruperi in functionarea portalului de depunere declaratii?
Multumesc
Eu nu ma pot conecta, stie cineva daca sunt anuntate intreruperi in functionarea portalului de depunere declaratii?
Multumesc
Re: Depunere declaratii pe e-guvernare
Copiati legatura de mai jos in browser-ul pe care-l folositi (va recomand cu caldura Google Chrome):
https://portal.app2.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy (sau daca se poate apasati pe aceasta legatura)
https://portal.app2.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy (sau daca se poate apasati pe aceasta legatura)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
nu imi merge nici mie situl 

Pentru ManyaM
Totusi ce nu merge? La mine ii in ordine.
Totusi ce nu merge? La mine ii in ordine.
Nici la mine nu merge. Am incercat si nimic. Am Windous xp. Poate maine...
Dar ce nu merge exact? Fiti mai expliciti.
-
In momentul in care vreau sa intru pe linkul de depunere declaratii de pe e-guvernare, pe care il folosesc tot timpul imi apare urmatorul mesaj
"The website cannot be found"
Explanation: The IP address for the website you requested could not be found.
Try the following:
Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
Error Code 11001: Host not found
Background: This error indicates that the gateway or proxy server could not find the IP address of an upstream (Web) server. This is usually due to a DNS-related error.
"The website cannot be found"
Explanation: The IP address for the website you requested could not be found.
Try the following:
Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
Error Code 11001: Host not found
Background: This error indicates that the gateway or proxy server could not find the IP address of an upstream (Web) server. This is usually due to a DNS-related error.
-
Vineri am transmis declaratii fara probleme
-
nici la mine nu mergea. folositi link-ul dat mai sus de paturcai si merge. multumesc de ajutor.
Nu merge nici pe chrome, stai o gramada si nu se incarca. Incerc si maine............
Eu astazi am depus fara probleme. Incearca link-ul postat de PaturcaI: https://portal.app2.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy
Am incercat si seit-ul lui Paturica si-mi da urmatorul mesaj dupa ce am incercat sa introduc certificatul:
"Va rugam sa verificati ca tokenul este introdus si ca certificatul e vizibil prin intermediul browserului.
De asemenea va rugam sa verificati ca data si ora calculatorului sunt setate corect.
5532f865"
Am introdus din nou tokenul am urmat pasii si acelasi mesaj . Nu stiu ce sa mai fac! Ma poate ajuta cineva?
"Va rugam sa verificati ca tokenul este introdus si ca certificatul e vizibil prin intermediul browserului.
De asemenea va rugam sa verificati ca data si ora calculatorului sunt setate corect.
5532f865"
Am introdus din nou tokenul am urmat pasii si acelasi mesaj . Nu stiu ce sa mai fac! Ma poate ajuta cineva?
-
link-ul trimis de paturcai functioneaza
Multumim de ajutor
Multumim de ajutor

-
pentru stoicac
Si mie mi-a aparut acest mesaj pt ca am incercat sa intru cu Mozilla
dar am copiat link-ul pe Internet Explorer si am reusit - precizez ca eu pana acum foloseam Internet Explorer sa transmit declaratiile
Succes
Si mie mi-a aparut acest mesaj pt ca am incercat sa intru cu Mozilla
dar am copiat link-ul pe Internet Explorer si am reusit - precizez ca eu pana acum foloseam Internet Explorer sa transmit declaratiile
Succes
In sfarsit am REUSIT si eu! Succes la toti1 Am o cunostinta la DGTI care mi-a spus ca intr-adevar nu functioneaza portalul si au anuntat STS-ul.