Pentru ManyaM
Mergi la "operatii" -> "state salarii" -> te pozitionezi pe angajata in cauza -> apesi pe "concedii" -> tab "concedii de odihna..." -> adaugi un rand cu tip "crestere copil 2/3 ani" unde treci perioada pentru care a facut cererea.
Pentru TomaC
Daca il pontez ca si cum ar fi in concediu, n-ar fi optim sa fie in program o rubrica separata pentru aceasta? altfel daca ma uit la "situatie CO" o sa am o situatie denaturata, adica cel putin tot anul va trebui sa tin in minte persoanele care au beneficiat de asemenea zile libere, iar la un numar mare de salariatie este cam usor sa gresesti.
Incetare suspendare cim-concediu crestere copil pana la 2 a
Re: Incetare suspendare cim-concediu crestere copil pana la
Nu nu ar fi optim. Pontajul are rubrici predefinite. Oricum am constatat că deși pontajul este o evidență a orelor, orele fiind exprimate în cifre, sunt mulți cei care vor să completeze acolo orice altceva decât cifre care să reprezinte orele.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Pai si atunci de unde o sa stiu cate zile mai are de efectuat in anul in cauza, daca in acelasi loc introduc si concediul de efectuat si acele zile libere pentru diverse evenimente? Ca nici aia nu este normal sa ii modific la "salariati" casuta "zile co/an", dupa care in anul urmator sa ii caut dosarul si sa-i modific din nou.
Aici era vorba de un tip de concediu ce nu are corespondent în pontaj, nu de CO. Eu am spus să-l ponteze în concediu. Nu e nimic dacă e pontat așa. Poate fi pontat și în maternitate dacă chiar vrea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si daca il lasati in Saga prezent si el e in concediu paternal cu cererea si aprobarea acolo la pontaj.. ce problema ar fi?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
si daca il lasati in Saga prezent si el e in concediu paternal cu cererea si aprobarea acolo la pontaj.. ce problema ar fi (asta in eventualitatea unui control)?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Dar daca nu il mai treci decl.112 care este problema?
NegoitaC233
Deci sa ai un agajat care este in ingrjire copil si tu nu il treci in D.112?
Deci sa ai un agajat care este in ingrjire copil si tu nu il treci in D.112?