CAS redus cu 5%
-
CAS redus cu 5%
Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu calcularea contributiei reduse la CAS cu 5% pentru sumele datorate de scoietate,stie cineva daca va fi lansata o noua versiune a programului cu noua cota modificata de ei sau trebuie sa o setam noi manual?
Multumesc
Am o nelamurire in legatura cu calcularea contributiei reduse la CAS cu 5% pentru sumele datorate de scoietate,stie cineva daca va fi lansata o noua versiune a programului cu noua cota modificata de ei sau trebuie sa o setam noi manual?
Multumesc
- balteanuc692
Re: CAS redus cu 5%
Va fi actualizat programul.
-
multumesc frumos
cam pe cand ? eu am facut deja statul de plata la o firma pt luna octombrie.. luni se dau salariile, n-am ce face.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Precis in zilele urmatoare, ca nimeni nu plateste in octombrie salariile pe octombrie, precum oricum numai CAS angajator este afectat.
Citeste aici:
http://www.sagasoftware.ro/?p=1166
Citeste aici:
http://www.sagasoftware.ro/?p=1166
Gresit, exista si angajatori care achita contributiile pentru salarii si salariile pe luna in curs.
Asa este, si eu cazul asta.
-
Modificati procentul in configurare salarizare :
"Modificările în program se vor implementa în perioada următoare. Oricum, pentru cine se grăbește, soluția este să modifice procentele în configurare societăți. Dar, atenție, acestea nu au sens a fi efectuate anterior generării statelor de salarii și a validării D112 pentru septembrie 2014."
"Modificările în program se vor implementa în perioada următoare. Oricum, pentru cine se grăbește, soluția este să modifice procentele în configurare societăți. Dar, atenție, acestea nu au sens a fi efectuate anterior generării statelor de salarii și a validării D112 pentru septembrie 2014."
Pentru StanM711 si IonI459
Si atunci doar o aproximatie puteti face, deoarece nu puteti stii ce se va intampla pana la sfarsitul lunii.
La un PFA/II/IF inteleg de ce se doreste a efectua plata contributiilor cel tarziu in ultima zi a lunii, dar la o societate comerciala nu prea inteleg.
Later edit: A aparut vers.447 cu actualizarea procentelelor pentru contributia CAS angajator.
Si atunci doar o aproximatie puteti face, deoarece nu puteti stii ce se va intampla pana la sfarsitul lunii.
La un PFA/II/IF inteleg de ce se doreste a efectua plata contributiilor cel tarziu in ultima zi a lunii, dar la o societate comerciala nu prea inteleg.
Later edit: A aparut vers.447 cu actualizarea procentelelor pentru contributia CAS angajator.
Da, aveti dreptate este vorba de PFA.
-
Multumim Balazse."Ei", inca nu mi-au trimis un email...Astept si la Saga PS actualizare... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Pai faci modificarea manual (de obicei actualizarea la Saga PS intarzie un pic). 

Eu aveam de facut state de salarii in cursul lunii pentru membrii CA, nu pentru salariati.
S-a rezolvat ca azi am primit si actualizarea.
S-a rezolvat ca azi am primit si actualizarea.