Buna ziua ,
Am o problema in stocuri de la penultima actualizare
M-am trezit cu raportul de gestiune modificat din luna septembrie
Am avut produse mai scumpe la achizitie pe acelasi cod , au fost validate in momentul facturarii si acum imi apar in stocuri cele scumpe validate si imi lipsesc cele ieftine .
Mentionez ca tin evidenta stocurilor la pretul de achizitie fara tva
Acelasi lucru se intampla si dupa ultima actualizare a rectificarilor facute de dumneavoastra la C.0.447
Cum se poate remedia situatia
Va multumesc !
Cu stima
Daniel Toma
Tel.-----
----------------------------
edita de Tomac: motiv - nu vă mai dați date personale sau numere de telefon pe forumuri publice de discuții.
problema in stocuri
Re: problema in stocuri
Și ce treabă aveți cu raportul de gestiune în această situație? De ce ați completa un astfel de document care nu doar că e nereglementat în România, este și complet inutil în cazul dumnevoastră.
Și încă ceva: nu vă mai scrieți numărul de telefon pe forum. Nu vă sună nimeni de pe forum.
Și încă ceva: nu vă mai scrieți numărul de telefon pe forum. Nu vă sună nimeni de pe forum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: problema in stocuri
cititi si aici D. Metodele de conducere a contabilitătii analitice a bunurilor http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/le ... 2_2008.pdf
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”