Buna ziua,
Stiu ca s-a mai discutat acest subiect, dar revin cu noi intrebari.
Am o salariata care a fost in suspendare pentru crestere copil in perioada 24.03-27.10.2014. Incepand cu 28.10.2014 i-am inchis contractul cu acordul partilor. Am compensat 4 zile de concediu de odihna neefectuat dar, bineinteles, imi da eroare la D112: "Total zile lucrate=0 Baza somaj>0"
Pana acum rezolvam problema trecand 1 zi lucrata, dar avand in vedere ca doamna a avut indemnizatie de crestere copil ma gandesc ca nu este bine sa apara cu 1 zi lucrata in aceasta perioada.
Avand in vedere ca in Legea somajului la art. 27 (2) ni se specifica la exceptii de la plata contributiei pentru somaj: perioada in care raporturile de munca ale asiguratilor sunt suspendate, as putea sa o trec pe salariata neasigurata la somaj, ca sa nu-mi mai dea eroare la D112?
Va multumesc pentru ajutor!
Eroare D112 -zile nelucrate dar cu baza somaj
Re: Eroare D112 -zile nelucrate dar cu baza somaj
Nu e eroare, e doar o atentionare.
Este "Eroare: A.9. Baza contributie individuala somaj trebuie sa fie 0"
Pentru AlexoaiaC
Iar eu vin din nou si repet ceea ce s-a postat deja de cateva ori, adica modifici manual in fisierul pdf.
Citeste aici (postarea din 08 Noi 2012 12:47):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &hilit=nos
Iar eu vin din nou si repet ceea ce s-a postat deja de cateva ori, adica modifici manual in fisierul pdf.
Citeste aici (postarea din 08 Noi 2012 12:47):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &hilit=nos
Multumesc mult Balazse !
Incercasem initial cu 1 ora lucrata dar fara sa scad 1 ora si din orele suspendate si mi-a data eroare. Pe urma am incercat cu 1 zi dar mi-a dat tot eroare. Cum la mine dureaza 3 ore pana se valideaza D112, o zi imi ajunge doar pentru 2-3 modificari asa ca m-am panicat si m-am gandit sa cer ajutor...
Acum am si scazut 1 ora din orele suspendate si a mers...

Incercasem initial cu 1 ora lucrata dar fara sa scad 1 ora si din orele suspendate si mi-a data eroare. Pe urma am incercat cu 1 zi dar mi-a dat tot eroare. Cum la mine dureaza 3 ore pana se valideaza D112, o zi imi ajunge doar pentru 2-3 modificari asa ca m-am panicat si m-am gandit sa cer ajutor...

Acum am si scazut 1 ora din orele suspendate si a mers...
Poate v-ar avantaja să generați XML și să-l transformați în PDF cu DUKIntegrator. Ar dura mut, mult mai puțin.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.