adeverinta vechime
-
adeverinta vechime
concediile medicale,orele absente si concediile fara plata de ce nu apar pe adeverinta de vechime???la noi in judet se cer a fi trecute pe adeverinta,daca tot scoate programul de ce nu se pot bifa macar manual!
Re: adeverinta vechime
Nu va suparati pe SAGA.
SAGA le scoate numai ca noi gresim cand interpretam.
Daca ati fi ales SUSPENDARE in loc de CONCEDIU FARA SALARIU (pentru perioadele respective) SAGA ar fi facut adeverinta exact asa cum va doriti.
Au fost atat de multe discutii referitoare la concediile fara salarii (CFS) inct pana la urma tot cei care au facut D112 au castigat: CFS sunt considerate SUSPENDARI.
Incercati sa vedeti daca am dreptate si sa mergeti si sa modificati si apoi vedeti daca SAGA si-a facut treaba.
O alta solutie ar fi ca adeverinta pe care SAGA o genereaza, sa o salvati intr-un WORD si sa adaugati manual perioadele cand au existat acele "situatii accidentale".
O alta solutie ar fi ca sa instalati un PDF care va permite sa adaugati un text doua trei
SAGA le scoate numai ca noi gresim cand interpretam.
Daca ati fi ales SUSPENDARE in loc de CONCEDIU FARA SALARIU (pentru perioadele respective) SAGA ar fi facut adeverinta exact asa cum va doriti.
Au fost atat de multe discutii referitoare la concediile fara salarii (CFS) inct pana la urma tot cei care au facut D112 au castigat: CFS sunt considerate SUSPENDARI.
Incercati sa vedeti daca am dreptate si sa mergeti si sa modificati si apoi vedeti daca SAGA si-a facut treaba.
O alta solutie ar fi ca adeverinta pe care SAGA o genereaza, sa o salvati intr-un WORD si sa adaugati manual perioadele cand au existat acele "situatii accidentale".
O alta solutie ar fi ca sa instalati un PDF care va permite sa adaugati un text doua trei
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Multumesc frumos!!!!
Cum ar putea să apară orele absente? Sunt curios. Dacă o persoană absentează 0 oră într-o zi, cum ar fi suspendat? În REVISAL nu se pot opera suspendări decât pe minim o zi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.