Amenda Revisal Trecere program lucru gresit ?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
dinur932

Amenda Revisal Trecere program lucru gresit ?

#1 Mesaj de dinur932 »

Buna ziua,

Pot lua amenda daca am inregistrat un contract cu 8 ore in revisal, dar contractual este cu 6 ore /zi si pontajul tot de 6 ore? Pe 02.10 am inregistrat revisalul,iar pe 16 cand am vazut greseala am modificat programul si in revisal.
Am control si salariata a declarant program de 6 ore /zi.

Multumesc !

tatum

Re: Amenda Revisal Trecere program lucru gresit ?

#2 Mesaj de tatum »

De ce sa iei amenda ?
Ai gresit , dar ai efectuat corectia in momentul in care ai sesizat greseala si acest lucru s-a petrecut inainte de a veni controlul .
Daca in contract norma este de 6ore, angajata a declarat ca lucreaza 6ore, inregistrarea contractului a fost efectuata conform legii , anterior inceperii activitatii , nu exista niciun motiv pentru a fi amendata .

dinur932

#3 Mesaj de dinur932 »

Multumesc ! Deja eram panicata.Da ,totul este cu 6 ore si pontaj ,totul declarat in ordine .
tatum scrie:De ce sa iei amenda ?
Ai gresit , dar ai efectuat corectia in momentul in care ai sesizat greseala si acest lucru s-a petrecut inainte de a veni controlul .
Daca in contract norma este de 6ore, angajata a declarat ca lucreaza 6ore, inregistrarea contractului a fost efectuata conform legii , anterior inceperii activitatii , nu exista niciun motiv pentru a fi amendata .

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru DinuR932
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.

Scrie răspuns