Salutare tuturor!
Administratorul nu a stiut de declaratia de mediu si nu a depus-o de cand s-a infiintat firma din 2010. De atunci a facut import din UE/non UE de diverse.
Cum sa fac: sa ma duc la mediu cu 60 de declaratii din urma sau sa ma duc cu una in care sa includ toata cantitatea de ambalaje introdusa pe piata?
Va multumesc!
Declaratie de mediu
Re: Declaratie de mediu
mai bine sunati la ei si intrebati.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Dar trebuiesc depuse neaparat la fondul de mediu la bucuresti sau se poate si la sediile mediului din tara
Multumesc!
Multumesc!
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- fagarasa176
-
Pai eu am vreo 60 de declaratii de trimis ca nu au fost trimise din 2010... ma gandesc ca e mai bine sa ma duc sa le depun personal si sa discut cu ei, poate scap fara amenda...
Revin cu intrebarea: sa depun una cu toate importurile din 2010 pana in prezent sau sa le depun pe toate 60?
Multumesc!
Revin cu intrebarea: sa depun una cu toate importurile din 2010 pana in prezent sau sa le depun pe toate 60?
Multumesc!
- fagarasa176
Nu se depun importurile...se depun cantitatile introduse pe piata
Eu am trimis prin posta declaratii pentru 12 luni...cei de la mediu sunt mai permisivi cand vine vorba de amenzi
Eu am trimis prin posta declaratii pentru 12 luni...cei de la mediu sunt mai permisivi cand vine vorba de amenzi

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Declaratia se face pt fiecare luna in parte intr-un program pe care il descarci de pe site - ul AFM, si se depune la AFM prin posta cu confirmare de primire. Eu asa procedez dupa ce am primit de la ei o notificare cum ca nu facusem aceasta declaratie pe vreo 10-12 luni in urma. De atunci tot fac (inca 12 luni de la ultima introducere pe piata), chiar daca nu mai am achizitii intracomunitare, o depun cu zero.