Buna ziua, datele pentru un salariat care intra in concediu de crestere copil in declaratia 112 cum trebuie sa apara ? Stiu ca data plecarii trebuie sa fie data ultimei zile de munca inainte de a intra in concediu, respectiv ca numarul de ore lucrate in luna se trec la suspendate, dar despre asigurat/neasigurat pentru CASS si SOMAJ cum se compleateaza asigurat sau neasigurat ? Saga compleateaza default - neasigurat, este ok ? Din ce am inteles se raporteaza ca fiind asigurat de catre cei de la Agentia Pentru Plati si Inspectie Sociala. Cu toate acestea am citit ca exista mai multe pareri referitor la completarea acelor campuri respectiv asigurat/neasigurat.
O alta intrebare in aceasta perioada daca are nevoie de adeverinta pentru sanatate de unde o obtine, de la Agentia Pentru Plati si Inspectie Sociala ?
Va multumesc.
Declaratie 112 pt. salariat care intra in CIC
Re: Declaratie 112 pt. salariat care intra in CIC
Asa cum face programul este corect.
Daca nu contribui este normal sa apara neasigurat, mai ales ca i se si suspenda contractul la tine.
Adeverinta va primii de la unitatea care ii plateste indemnizatia in cauza.
Daca nu contribui este normal sa apara neasigurat, mai ales ca i se si suspenda contractul la tine.
Adeverinta va primii de la unitatea care ii plateste indemnizatia in cauza.
Re: Declaratie 112 pt. salariat care intra in CIC
Multumesc mult.