noutati versiuni
Re: noutati versiuni

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
dupa actualizare acum la 448... e o "buba"... 

Ultima oară modificat Vin Noi 28, 2014 12:43 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
dupa actualizare acum la 448... si nu mai apare meniul <stat de plata> si nici <configurare salarii> la nici o firma ... 

Operatii->generare articole? ce este.. nu mai apare meniul articole contabile(cum era prima de sus).
nu ai contabilitate, ai doar stocuri 

ops .. am mai facut o data actualizarea si am pus ambele coduri. e ok... 

si cand te gandesti ca lucrezi cu saga de ani buni.... 

asa-i .. si nu mi-am dat seama din prima.. 

Pentru TomaC
Raspuns: in meniul "registru evidenta salariati" (ReviSal) s-a introdus un nou camp numit "contract data vechi".
Sincer sa fiu mi-a trebuit un pic pana cand mi-am dat seama ce reprezinta scurtatura "c_d_v".
Din pacate nu stiu la ce ajuta exact, dar poate are legatura cu problemele aparute la unul dintre utilizatori, descrise aici: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=28877.
PS: Ca si premiu as dorii implementarea unor sugestii mentionate pe forum (dar nu ma supar daca si unele trimise prin e-mail).
Raspuns: in meniul "registru evidenta salariati" (ReviSal) s-a introdus un nou camp numit "contract data vechi".
Sincer sa fiu mi-a trebuit un pic pana cand mi-am dat seama ce reprezinta scurtatura "c_d_v".
Din pacate nu stiu la ce ajuta exact, dar poate are legatura cu problemele aparute la unul dintre utilizatori, descrise aici: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=28877.
PS: Ca si premiu as dorii implementarea unor sugestii mentionate pe forum (dar nu ma supar daca si unele trimise prin e-mail).

- danilevicis

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Unde ai văzut tu că se oferă vreun premiu?
Iar răspunsul tău indică faptul că tu te uiți direct în baza de date, ceea ce nu e tocmai ok. Te-ai apucat și ai comparat structura tabelelor.
O să explic pe blog la ce folosește câmpul ăla. Era și acum generat undeva, dar e o "chichiță" cu el.
Iar răspunsul tău indică faptul că tu te uiți direct în baza de date, ceea ce nu e tocmai ok. Te-ai apucat și ai comparat structura tabelelor.

O să explic pe blog la ce folosește câmpul ăla. Era și acum generat undeva, dar e o "chichiță" cu el.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Stiu ca nu era promis un premiu, doar speram.
Pai, daca nu l-am vazut cu ochiul liber, atunci am exportat in excel si am observat ca este o coloana in plus si am facut o formula care a cautat diferenta.
O alta noutate la vers.447 este ca la modificarea unui tert programul iti ofera posibilitatea ca si la "intrari"/"iesiri" sa fie actualizat cu noua denumirea.
Si acest lucru este foarte util, asa ca multumim.

Pai, daca nu l-am vazut cu ochiul liber, atunci am exportat in excel si am observat ca este o coloana in plus si am facut o formula care a cautat diferenta.

O alta noutate la vers.447 este ca la modificarea unui tert programul iti ofera posibilitatea ca si la "intrari"/"iesiri" sa fie actualizat cu noua denumirea.
Si acest lucru este foarte util, asa ca multumim.
Mai e o chestie legată de terți începând cu versiunea 447 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Si care ar fi?
Sincer eu am o lista cu doleante care nu s-au rezolvat inca.
Sincer eu am o lista cu doleante care nu s-au rezolvat inca.

- danilevicis
Eu as dori sa propun celor de la saga sa-i faca cadou de Mos Nicolae/Mos Craciun utilizatorului balazse sugestiilor dorite in program. Nu de alta, dar este neobosit pe forum, activ, si oricum imbunatatirile propuse de el sunt de bun simt. Cine voteaza propunerea mea? Nu s-ar face un precedent printre utilizatori pentru ca nu mai este nimeni ca el. 

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic