am actualizat SAGA PS 243 din 28.11.2014
cand vreau sa intru la registru evidenta salariati apare mesajul de mai jos...
se pare ca e o problema.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Înseamnă că nu ai actualizat folosind procedura de actualizare automată și nici nu ai descărcat actualizarea de pe site. Efectuează actualizare așa cum trebuie și nu se mai întâmplă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si eu totdeauna am descarcat varianta completa de pe net si am instalat peste ce am in calculator(si a mers totdeauna), mai rar am facut actualizare direct din program. E prima data cand aud ca e mai bine actualizarea din program
Sunt unele cazuri, extrem de rare, când deși nu se schimbă versiunea programului se modifică structura bazei de date. Iar declanșarea schimbării structurii bazei de date se face numai prin instalarea actualizării. Instalarea versiunii gratuite nu actualizează structura bazei de date pentru firmele deja create. O pune corect la firmele nou create. Au fost extrem de puține situații de acest gen în decursul anilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.