Interogare baza de date in versiunea client-server
Re: Interogare baza de date in versiunea client-server
Bine ai venit pe forum!
La "situatie aprovizionari" ai in partea drepta sus filtrul de "toate conturile" unde selectezi "301" sau ce doresti.
La "situatie aprovizionari" ai in partea drepta sus filtrul de "toate conturile" unde selectezi "301" sau ce doresti.
-
OK, multumesc pentru raspuns.balazse scrie:Bine ai venit pe forum!
Pentru situatia cu materiile prime e OK, insa pentru cheltuielile diverse ar fi trebuit sa listez pentru fiecare cont de cheltuieli cate un centralizator, insa am vazut ca le pot aranja in excell cum vreau eu.
Mersi.
Pentru RohozeanuC
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
-
OK, am inteles.
-
Am vazut ca la situatia aprovizionarilor se pot face listari cumulate pe articole si pe furnizori. Ar fi foarte utila si o listare grupata pe Documente - ca sa poata fi folosita ca un centralizator al facturilor de intrare pentru anumite tipuri de articole si ar fi de asemenea utila posibilitatea de a selecta mai multe conturi odata (un fel de check list in loc de o lista simpla-de exemplu sa selectez toate conturile din clasa 6 din situatia aprovizionarilor).
Ii interesanta propunerea, mai ales cea cu selectarea mai multor conturi.
Penttru implementare ar trebui sa trimiti e-mail echipei Saga (http://www.sagasoft.ro/contact.php), aici gasesti mai degraba utilizatorii programului.
Penttru implementare ar trebui sa trimiti e-mail echipei Saga (http://www.sagasoft.ro/contact.php), aici gasesti mai degraba utilizatorii programului.
Dacă nu folosiți client-server puteți face selecții noi cu comanda selectii(1) introdusa în pagina "Avansat" din ecranul "Întreținere BD" sau puteți rula selecții salvate cu comanda selectii(2)
Dacă folosiți client server e mai dificil. Ecranele de selecții și comenzile selectii(1) si selectii(2) nu funcționează în client-server.
Dacă folosiți client server e mai dificil. Ecranele de selecții și comenzile selectii(1) si selectii(2) nu funcționează în client-server.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
multumesc tomac, asta e ceea ce cautam.
-
Dificil, dar cum?tomac scrie: ↑Mar Ian 06, 2015 3:12 pm Dacă nu folosiți client-server puteți face selecții noi cu comanda selectii(1) introdusa în pagina "Avansat" din ecranul "Întreținere BD" sau puteți rula selecții salvate cu comanda selectii(2)