balanata tva nu este egala cu fisa sintetica tva
balanata tva nu este egala cu fisa sintetica tva
Am si eu rugamintea sa ma ajutati : am o societate la care eu in balantav am tva de recuperat iar pe fisa sintetica apar datoare , e adevarat ca la momentul cand am solicitat eu fisa si acolo eram cu recuperare , acu nu as vrea sa solicit verificare oentru a face corectarea fisei , ma puteti invata cum sa procedez ca astia au trimis notificare opentr neplata - e adevarat ca e si vina mea ca nu am verificat mai des
multumesc
multumesc
Re: balanata tva nu este egala cu fisa sintetica tva
iei fiecare pozitie din fisa si o compari cu deconturile
iei deconturile si le compare cu suma din contabilitate
iei deconturile si le compare cu suma din contabilitate
la asta m,-am gndit si eu, dar cum fac reglarea ca sa pic pe suma mea , ca stia vor sa ne ia banii , si am vb cu o tipa de acolo si a zis ca nu ma sfatuie sa solicit verificarea cu inspectia
prima data faceti cum va indemnat septimiuv, ca sa vedeti ce greseli sunt apoi scrieti ce ati gasit si poate atunci se gaseste o solutie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
am terminat si am gasit niste greseli , acu sincer nu stiu ce s=a intamplat , dar asta sie si vina mea ca nu am verificat fisa , poate ma ajutati si imi spuneti cum sa procedez mai departe sa aduc decontul balanta si fisa la acelasi numitor,
multam mult
multam mult
Ultima oară modificat Mar Ian 06, 2015 12:32 am de către isacm, modificat 1 dată în total.
Daca ai gasit greselile, nu le poti corecta?
ele sunt facute in timp, si fiind vorba de decl 300 nu stiu sa fac, , am facut o incercare - am trecut cu minus aceeasi suma si la 4427 si la 4426 si in acest fel imi ramane suma corecta la tva de plata , imi apare si soldul din decontul anterior (e la trimestru) si la 4424 = ambele coresopund cu balanta si cred ca in acest fel se reggleaza si fisa pe cifra din balanta =
multam
multam
va rog mult sa ma ajutati si pe mine , ca am facut o boacana si mai mare, neavand nici un raspuns am facut o regularizare in sensul ca si la 4447 si la 4426 am pus cu mincu aceeasi suma , am crezut ca e o solutie buna , doar ca nu a fot si mi-a cumulat la predarea decontului ambele sume si acu este mai mult de plata desi in continuare pe balanta am de recuperat , am vb la corestii si au zis ca nu pot face nimic atunci gand sunt la regularizari, partea prosta e ca au blocat contul si chiar e o problema , maine o sa merg cu o cerere pentr deblocarea contului urmand ca in martie sa rezolv ,nu stiu ce noroc o sa am , daca nu ma spanzura sefii .
multam
multam
Nu vă poate ajuta nimeni din păcate. În opinia mea puteți face cerere de corecții materiale justificând că ați preluat eronat sumele din jurnalele de cumpărări/vânzări. E una din situațiile în care o astfel de cerere se poate face.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
m-am interesat si daca pot face cerere si asta presupune o intreaga hartagaraie de facut , dar tot tre sa plateasca tva-ul , asta ca o sa il plateasca si o sa fac reglarea la trim 1/2015 si multam mult