balanata tva nu este egala cu fisa sintetica tva

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
isacm

balanata tva nu este egala cu fisa sintetica tva

#1 Mesaj de isacm »

Am si eu rugamintea sa ma ajutati : am o societate la care eu in balantav am tva de recuperat iar pe fisa sintetica apar datoare , e adevarat ca la momentul cand am solicitat eu fisa si acolo eram cu recuperare , acu nu as vrea sa solicit verificare oentru a face corectarea fisei , ma puteti invata cum sa procedez ca astia au trimis notificare opentr neplata - e adevarat ca e si vina mea ca nu am verificat mai des
multumesc

septimiuv

Re: balanata tva nu este egala cu fisa sintetica tva

#2 Mesaj de septimiuv »

iei fiecare pozitie din fisa si o compari cu deconturile
iei deconturile si le compare cu suma din contabilitate

isacm

#3 Mesaj de isacm »

la asta m,-am gndit si eu, dar cum fac reglarea ca sa pic pe suma mea , ca stia vor sa ne ia banii , si am vb cu o tipa de acolo si a zis ca nu ma sfatuie sa solicit verificarea cu inspectia

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

prima data faceti cum va indemnat septimiuv, ca sa vedeti ce greseli sunt apoi scrieti ce ati gasit si poate atunci se gaseste o solutie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

isacm

#5 Mesaj de isacm »

multumesc

isacm

#6 Mesaj de isacm »

am terminat si am gasit niste greseli , acu sincer nu stiu ce s=a intamplat , dar asta sie si vina mea ca nu am verificat fisa , poate ma ajutati si imi spuneti cum sa procedez mai departe sa aduc decontul balanta si fisa la acelasi numitor,
multam mult
Ultima oară modificat Mar Ian 06, 2015 12:32 am de către isacm, modificat 1 dată în total.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Daca ai gasit greselile, nu le poti corecta?

isacm

#8 Mesaj de isacm »

ele sunt facute in timp, si fiind vorba de decl 300 nu stiu sa fac, , am facut o incercare - am trecut cu minus aceeasi suma si la 4427 si la 4426 si in acest fel imi ramane suma corecta la tva de plata , imi apare si soldul din decontul anterior (e la trimestru) si la 4424 = ambele coresopund cu balanta si cred ca in acest fel se reggleaza si fisa pe cifra din balanta =
multam

isacm

#9 Mesaj de isacm »

va rog mult sa ma ajutati si pe mine , ca am facut o boacana si mai mare, neavand nici un raspuns am facut o regularizare in sensul ca si la 4447 si la 4426 am pus cu mincu aceeasi suma , am crezut ca e o solutie buna , doar ca nu a fot si mi-a cumulat la predarea decontului ambele sume si acu este mai mult de plata desi in continuare pe balanta am de recuperat , am vb la corestii si au zis ca nu pot face nimic atunci gand sunt la regularizari, partea prosta e ca au blocat contul si chiar e o problema , maine o sa merg cu o cerere pentr deblocarea contului urmand ca in martie sa rezolv ,nu stiu ce noroc o sa am , daca nu ma spanzura sefii .
multam

tomac

#10 Mesaj de tomac »

Nu vă poate ajuta nimeni din păcate. În opinia mea puteți face cerere de corecții materiale justificând că ați preluat eronat sumele din jurnalele de cumpărări/vânzări. E una din situațiile în care o astfel de cerere se poate face.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

isacm

#11 Mesaj de isacm »

m-am interesat si daca pot face cerere si asta presupune o intreaga hartagaraie de facut , dar tot tre sa plateasca tva-ul , asta ca o sa il plateasca si o sa fac reglarea la trim 1/2015 si multam mult

Scrie răspuns