tva prestare ue

ivanovc

tva prestare ue

#1 Mesaj de ivanovc »

o pfa presteaza un serviciu FR.,in decont am trecut la rd.3,3.1,la ghiseu l-a respins,spunind ca trebuia trecut la rd.7.1 si 20.1 ca sa dea cu 390, sunt nedumerita, in program saga la intrari valuta trebuia sa aleg tip factura?

tomac

Re: tva prestare ue

#2 Mesaj de tomac »

Despre ce discutăm aici? Fiți mai clar(ă). Ați primit servicii sau ați executat servicii?
Dacă ați primit servicii pentru care sunteți persoană obligată la plată, atunci trebuia să le înregistrați cu taxare inversă.
Dacă ați prestat servicii atunci nu au ce căuta la rd.7 sau 7.1
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ivanovc

#3 Mesaj de ivanovc »

Am prestat servicii.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Atunci acestea nu au nici o legătură cu intrările și nici cu rd.7 din decontul de TVA. Iar ăa de la ANAF aberează cu grație.
Nu am să înțeleg niciodată atitudinea unor funcționari de la ghișeu ce resping declarații că așa vor ei. Oameni buni: nu le mai permiteți. Depunerea declarației nu se condiționează de absolut nimic. Nici măcar de plata unei amenzi. Eu pot depune orice declarație, iar ei sunt obligați să o primească. Dacă o întocmesc eronat sau nu este validă sau o depun peste termen, sunt pasibil de amendă dar asta este o altă discuție.

ivanovc

#5 Mesaj de ivanovc »

Am fost la anaf,am rugat-o pe d-na sa-mi explice de ce imi cere sa trec prestari de servicii in ue la rd.7,am venit cu argumente,nu a recunoscut ca nu stie,mi-a spus sa ,, fac cum cred eu,,!

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Păi faceți așa cum trebuie să faceți.

Scrie răspuns