listare chitante emise
-
listare chitante emise
Exista cumva in SAGA posibilitatea listarii chitantelor emise?ca nu prea gasesc...am preluat o societate si descopar clienti neaincasati,care in realitate sunt incasati si vreau sa verific ce numere de chitante lipsesc , sa-i dau sa le caute.
Multumesc
Multumesc
Re: listare chitante emise
Gasiti chitantele in contul 5311, sau daca mergeti pe fiecare factura si o selectati (dati clic pe ea) aveti un buton "Detalii" in coltul din dreapta ecranul de sus. Daca dati click pe detalii va spune unde s-a incata si numarul de chitanta.
Nu cred sa existe o posibilitate de a tipari numai chitantele (la fel cum se intampla la NIR-uri de exemplu)
Nu cred sa existe o posibilitate de a tipari numai chitantele (la fel cum se intampla la NIR-uri de exemplu)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Am banuit eu ca nu exista...dar mai speram sa ma insel...Multumesc
E foarte bine din fisa contului 5311.. e foarte clar acolo.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
da herganiec,din 5311...dar se consuma multe coli...oricum am descoperit la o prima evaluare ca imi lipseste jumate dintr-un chitantier,neainregistrat...asta e...
Nu se consuma deloc multe coli.
In fisa de cont, aveti jos posibilitatea de a alege contul care va intereseaza in acea fisa.
Acolo jos scrie: Toate conturile
Alegeti doar cont ce va trebuie.
In fisa de cont, aveti jos posibilitatea de a alege contul care va intereseaza in acea fisa.
Acolo jos scrie: Toate conturile
Alegeti doar cont ce va trebuie.
-
Gata...am gasit...din fisa cont..pe acel binoclu(cautare sir in caractere lista)...am dat cautare dupa cont corespondent 4111...
Multumesc....
Multumesc....
Ce minunatie...doar binoclul/ne ia ochiul

-
Ei acum....mai descoperim si noi chestii noi cand avem nevoie....nu putem sa le stim pe toate..
Buna ziua. In ultima varianta de program nu pot lista chitantele, a disparut formularul. Cum remediez problema?
Nu a dispărut.
în ecranul de tipărire a chitanțelor selectați "Configurare formular" și puneți bifă la opțiunea "Tipărire fără formular"
în ecranul de tipărire a chitanțelor selectați "Configurare formular" și puneți bifă la opțiunea "Tipărire fără formular"
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua! Am emis o factura de 12500 lei din care clientul mi-a achitat 4900 lei Am facut in Saga factura la Iesiri cu incasarea de 4900. Cand dau listare, chitanta pe aceeasi pagina cu factura imi apare pe chitanta din dreapta suma totala din factura de 12500, in loc de 4900, cat s-a facut incasarea. Cum se poate remedia? La articole contabile apar sumele corecte
cred că doar dacă listați factura separat și chitanța separat este bine..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- balazse246
Pentru hristachee
Cand tiparesti si doresti sa folosesti ca si chitanta sa apara pe aceeasi pagina, atunci sa il folosesti daca incasezi integral, in rest tiparesti separat.
Cand tiparesti si doresti sa folosesti ca si chitanta sa apara pe aceeasi pagina, atunci sa il folosesti daca incasezi integral, in rest tiparesti separat.