am un act aditional la un contract de prestari servicii intre doua societati care, din neglijenta, eu, in calitate de beneficiar, nu l-am inregistrat in registrul de intrare-iesire.
El este inregistrat la prestator.
Am un control iar inspectorii nu vor sa ia in considerare acel act additional.
Cum ai combat?
act aditional contract prestari servicii
-
Re: act aditional contract prestari servicii
Este irelevant că e sau nu înregistrat. Dacă e semnat de părți, a produs efecte ce pot fi cuantificate (rapoarte de lucru, devize, comenzi, facturi, etc) și este asumat de părți, fiscul nu are cum să nu-l ia în considerare. Sunt curios ce bază legală invocă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Si eu sunt curios ce baza legala vor invoca. nu au incheiat inca controlul.
Am uitat sa precizez si faptul ca incrimineaza si neinregistrarea in registrul de intrare-iesire a facturilor emise si numerotate din SAGA!
De asta ce parere aveti?
Am uitat sa precizez si faptul ca incrimineaza si neinregistrarea in registrul de intrare-iesire a facturilor emise si numerotate din SAGA!
De asta ce parere aveti?

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Sunt foarte curios pe ce isi bazeaza acele afirmatii.
Totusi unde este reglementat acest "registru de intrare-iesire"? Poate la ei in institutie, dar aia nu inseamna ca ar fi obligatoriu pentru toata lumea.
Suntem in era calculatoarelor, iar acum dorim sa ne intoarcem inapoi la scris de mana orice? Bine ca nu vor ca fisele si balanta sa le facem de mana, cum s-a facut cu ceva timp in urma.
Totusi unde este reglementat acest "registru de intrare-iesire"? Poate la ei in institutie, dar aia nu inseamna ca ar fi obligatoriu pentru toata lumea.
Suntem in era calculatoarelor, iar acum dorim sa ne intoarcem inapoi la scris de mana orice? Bine ca nu vor ca fisele si balanta sa le facem de mana, cum s-a facut cu ceva timp in urma.
Cred că abia acum m-am prins.Îi enervează că SAGA numerotează automat facturile emise! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!