schimbare data chitanta
-
danilam240
schimbare data chitanta
cum salvez numerele pe care le dau la chitante la inceput de an ?--ajutor va rog
Re: schimbare data chitanta
Bine ai venit pe forum!
Adica anul trecut ai inceput cu 0001, iar acum vrei din nou cu 0001?
Da mai multe detalii sa vedem cum te putem ajuta.
Adica anul trecut ai inceput cu 0001, iar acum vrei din nou cu 0001?
Da mai multe detalii sa vedem cum te putem ajuta.
Ca sa putem pastra numerele pe care SAGA le da automat trebuie sa facem o incasare cu acel numar NOU de chitanta.
De retinut: SAGA va pastra NUMEROTAREA AUTOMATA numai daca facem incasarile din IESIRI.
Adica daca dorim ca SAGA sa numeroteze automat, mergem in INTRARI ne pozitionam pe factura pe care dorim sa o incasam, punem data de incasare (in cazul de fata suntem la inceput de an si dorim sa incepe renumerotarea incepand cu 1) si trecem numarul chitantei (daca este prima data); daca am mai facut incasari doar apasam INCASARE si SAGA va punem automat numarul.
Daca mergem in Registrul de casa si dorim ca SAGA sa puna automat numarul de chitanta in momentul incasarii, nu se poate.
De retinut: SAGA va pastra NUMEROTAREA AUTOMATA numai daca facem incasarile din IESIRI.
Adica daca dorim ca SAGA sa numeroteze automat, mergem in INTRARI ne pozitionam pe factura pe care dorim sa o incasam, punem data de incasare (in cazul de fata suntem la inceput de an si dorim sa incepe renumerotarea incepand cu 1) si trecem numarul chitantei (daca este prima data); daca am mai facut incasari doar apasam INCASARE si SAGA va punem automat numarul.
Daca mergem in Registrul de casa si dorim ca SAGA sa puna automat numarul de chitanta in momentul incasarii, nu se poate.
balazse scrie: Daca mergi la registru de casa si nu treci nimic la "nr doc", dupa ce ai trecut in credit contul "4111" se completeaza automat cu nr de chitanta.
Ultima oară modificat Mar Ian 27, 2015 9:33 pm de către paturcai, modificat de 2 ori în total.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Sczue, dar aici trebuie sa te contrazic.
Daca mergi la registru de casa si nu treci nimic la "nr doc", dupa ce ai trecut in credit contul "4111" se completeaza automat cu nr de chitanta.
Daca mergi la registru de casa si nu treci nimic la "nr doc", dupa ce ai trecut in credit contul "4111" se completeaza automat cu nr de chitanta.
Ce bun este forumul.
Bravo!
Am mai invatat ceva nou!
Multumesc frumos BalazsE
Bravo!
Am mai invatat ceva nou!
Multumesc frumos BalazsE
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.