Cabinet de contabilitate, PFA inregistrat CECCAR

promovest96

Re: Cabinet de contabilitate, PFA inregistrat CECCAR

#16 Mesaj de promovest96 »

Multumesc !! :D

tudosien

#17 Mesaj de tudosien »

PFA expert contabil nu sunt inregistrat la ONRC. Cf art.1, alin(2) din legea 252 acest registru este o optiune si nu o obligatie. Mai e vreun act normativ de care nu stiu eu?

pinteae

#18 Mesaj de pinteae »

Ca sa putem sa te ajutam, te rog da-ne lista actelor normative pe care le cunosti, dupa aceea o sa vedem ce putem face. Poate organizam un curs on-line. :idea:

apetrem

#19 Mesaj de apetrem »

@tudosien:
Asa este, conform art.1, alin(2) din legea 252/2013, contribuabilii care nu sunt înregistrati la ONRC pot ţine registrul unic de control, în funcţie de opţiunea acestora.
In schimb, Codul de Procedura Fiscala obliga organele de control sa solicite acest registru, fara a mai distinge intre cei inregistrati la ONRC si restul contribuabililor.
De aceea recomandarea noastra este sa optezi pentru achizitionarea registrului.
Marian Apetre

tudosien

#20 Mesaj de tudosien »

@apetrem: Multumesc. E un fel de ei sunt obligati sa-l ceara dar eu nu sunt obligat sa-l prezint.
@pintae: Intrebarea era clara. Raspunsul la interpelarea ta o sa-l primesti la "cursul on-line" in caz ca reusesti sa-l organizezi.

pinteae

#21 Mesaj de pinteae »

Pana la punct a fost foarte clar, doar ca intrebarea nu ai formulat-o legat de registru. Era una generala. Daca o formulai corect, nu dadeai loc de interpretari.

tomac

#22 Mesaj de tomac »

@tudosien
Eugen îți spunea că ai postat mesajul indicând direct baza legală fără a specifica direct la ce registru din cele înșirate anterior faci referință. Citind mesajul, numai cei care știu exact textul legii indicate de tine știau la ce te referi și că din modul de a formula întrebarea nu se înțelegea concret ce te interesează de fapt. Eu fiind ardelean m-am prins mai greu :mrgreen:
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tudosien

#23 Mesaj de tudosien »

OK! Daca nici @tomac n-a inteles din prima inseamna ca am niscai :oops: probleme de exprimare. Cine stie, daca ma uit la postarea mea peste o juma' de an nici io nu mai stiu ce am intrebat :?: .

Scrie răspuns