mutare optiune filtrare pe grupe dupa "articole contabile"

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Închis

Vi se pare o propunere buna?

Da
29
94%
Nu prea
2
6%
Deloc
0
Niciun vot

Voturi totale: 31

balazse

mutare optiune filtrare pe grupe dupa "articole contabile"

#1 Mesaj de balazse »

Dupa mai multe incercari prin care am propus echipei Saga de a muta optiunea de filtrare pe grupe dupa "articole contabile" care au esuat, m-am gandit sa vad daca sunt si alti utilizatori carora reprezinta o "problema" locul unde apare acea optiune de filtrare.
Ma refer aici la cateva submeniuri din "situatie-listari": fise conturi, fise articole, situatie aprovizionari, situatie vanzari etc.
Momentan acea optiune nu este inclus in fereastra deschisa, adica apare ca o fereastra separata si in unele cazuri impiedica vizualizare unor informatii sau chiar utilizarea unor butoane (ex: in meniul "fise conturi" doar dupa inchiderea ferestrei de filtrare se poate utiliza cu mouse-ul butonu "iesire" sau selectarea filtrarii de "toate tipurile")

Ca urmare propun ca acea optiune de filtrare sa fie mutata in fereastra submeniului deschis.

Exemplu: in submeniul "fise conturi" s-ar putea insera/muta langa filtrarea de "toate conturile", "lei" sau chiar si "toate tipurile" (latimea ultimelor doua s-ar putea reduce ca urmare usor s-ar putea introduce si acea filtrare in partea dreapta).

herganiec

Re: mutare optiune filtrare pe grupe dupa "articole contabil

#2 Mesaj de herganiec »

la SagaB e si mai mare acea fereastra si poate se face ceva..
Imagine
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#3 Mesaj de balazse »

S-ar putea reduce latimea filtrului "toate tipurile" si modifica pozitionarea textului "cumulare pe document" si poate s-ar putea insera langa, dar acum depinde daca se poate rezolva si tehnic.
Sa speram ca vor fi mai multi utilizatori care isi vor da cu parerea.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

N-ar fi mai normal sa apara astfel?
versiunea prezenta:
Imagine

conform celor sugerate (ii drept ca s-ar putea reduce marimea celor doua selectii "lei" si "toate tipurile"):
Imagine

fagarasa176

#5 Mesaj de fagarasa176 »

Sustin...e destul de enervanta fereastra pop'up :wink:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Închis