validare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
horvaya687

validare

#1 Mesaj de horvaya687 »

Buna ziua,
Recent am achizitionat o licenta pentru stocuri in saga C. Pina acum foloseam doar modulul de contabilitate. Problema de care am dat e ca de fiecare data cind actualizez, ma anunta ca codul de validare pentru conta este gresit. Ce sa fac sa nu fiu nevoit sa descar de fiecare data tot programul (ver. gratuita)
Multumesc

herganiec

Re: validare

#2 Mesaj de herganiec »

intrati pe site, va logati cu user si parola primita, si vedeti ce cod aveti acolo de actualizare. Daca trebuie schimbati-l. aveti voie de 2 ori gratis.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

horvaya687

#3 Mesaj de horvaya687 »

Pe site am doua coduri de identificare diferite. Nu ar trebui sa sie la fel?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

sunt diferite pt contailitate si stocuri. si trebuie introduse la actualizare pt fiecare parte.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Înseamnă că s-a asociat pe două calculatoare sau atunci când s-a mutat de pe un PC pe altul nu s-a schimbat decât un cod de identificare pentru stocuri - nu și cel pentru contabilitate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns