eroare, aviz la pret de vanzare ?

filipo621

eroare, aviz la pret de vanzare ?

#1 Mesaj de filipo621 »

Buna ziua! Vreau sa transfer marfa din depozit ( gestiune cant valorica ) in gestiune cu amanuntul. Am facut aviz de iesire a marfii prin iesiri, dar programul imi culege pretul de vanzare fara tva, din depozit. Descarcarea din depozit ar trebui sa fie la pret de achizitie. Nu-mi dau seama unde gresesc . Daca se poate un sfat. Multumesc .

tomac

Re: eroare, aviz la pret de vanzare ?

#2 Mesaj de tomac »

Descărcarea așa o va face.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

filipo621

#3 Mesaj de filipo621 »

Pai, nu este in regula dl. Tomac, cum sa am la aviz adaos ? culmea este ca la mine in program avizele sunt descarcate la pret de achizitie, iar in programul de la depozit( care este o alta locatie) avizul se descarca la pret de vanzare depozit . :(

filipo621

#4 Mesaj de filipo621 »

Pentru transfer din depozit in gestiunea global valorica introduc in aviz prin iesiri, la pret de achizitie. Iar receptia pt magaxin o fac prin intrari pe alt analitic 371. este corect ?

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Nu am spus asta. Am spus că descărcarea se va face la preț de achiziție la depozit. E imposibil să o facă altcumva.
transferul dintr-o gestiune evaluată cantitativ-valoric în una evaluată global valoric, în SAGA, se poate face în două feluri:
- prin transferuri
- prin intrări/ieșiri cu aviz pe terți cu cont 482 asociat. La depozit se operează ieșire cu aviz pe terț cu 482 și la global-valoric o intrare cu aviz pe terț cu 482 cont asociat
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

filipo621

#6 Mesaj de filipo621 »

Multumesc frumos ! o zi buna !

Scrie răspuns