prescurtari
prescurtari
Buna ziua. As vrea sa operez la ''Intrari'' si ''Iesiri'' folosind doar tastatura in special la ecranul de jos pentru introducerea articolelor avand foarte multe produse si folosirea mous-ului cred ca incetineste lucrul. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
Re: prescurtari
Cum? Operând pentru dumnevoastră? Sau cum să vă ajute? Se poate lucra din tastatură fără probleme. Eu lucrez foarte mult așa, mai mult decât cu mouse-ul. Apăsați ALT+litera subliniată pentru a declanșa o acțiune. Spre exemplu ALT+A adăugă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
O alta solutie este ca dupa introducerea unui text sa apesi pe "alt+enter", astfel o sa-ti apara toate produsele care contin textul introdus.
Ex: introduci "tric" -> apesi pe "ctrl+enter" (din tastatura) si iti apare lista -> iar cu butonele utilizate pentru deplasare in sus si jos te deplasezi intre denumirile produselor.
Ex: introduci "tric" -> apesi pe "ctrl+enter" (din tastatura) si iti apare lista -> iar cu butonele utilizate pentru deplasare in sus si jos te deplasezi intre denumirile produselor.
Multumesc. Dar cand lucrez in ecranul de jos dupa prima linie salvez cu Alt+S si cand folosesc Alt+A pentru adaugarea unui alt articol face adaugare factura la primul ecran. Cum adaug urmatorul articolele din tastatura?
-
In partea de sus ai Adaug, deci adaugi o linie cu ALT+A. In partea de jos ai Adaug, deci adaugi o linie in partea de jos cu ALT+D
Pentru IonA349
Asa cum a descris si ScortaruM819, fiecare buton are o scurtatura, vezi ce este subliniat ca sa-l poti folosii.
Asa cum a descris si ScortaruM819, fiecare buton are o scurtatura, vezi ce este subliniat ca sa-l poti folosii.

Multumesc si mii de scuze, acum am inteles si am vazut si litera subliniata.