calcul pontaj

veresd

calcul pontaj

#1 Mesaj de veresd »

vreau doar sa verific....la un salar brut de 300 de lei, am x ore suplimentare pe care le trec in ecranul detalii, dupa care la spor introduc 175%....SAGA imi calculeaza venitul brut realizat 478 de le. E corect sau am inregistrat eu ceva gresit? sau chiar deloc? iar la un brut de 600, cu x ore supl si spor de 175%=781 lei...multumesc anticipat!

herganiec

Re: calcul pontaj

#2 Mesaj de herganiec »

nu uitati ore suplimentare nu pot avea cei cu contract de munca partial... numai cei cu norma intreaga de 8 ore.
Poate de aceasta.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

veresd

#3 Mesaj de veresd »

da stiu acest lucru, tocmai ce am aflat dar nu am ce sa fac acuma, pe o perioada de 5 luni trebuie sa platesc niste ore suplimentare si la cei cu fractiune de norma...asa mi-au spus dispus inspectorii ITM! de aici inainte am marit durata muncii astfel incat sa poata fi acoperit orarul....intrebarea mea este: e corect calculat venitul brut? eu trebuie sa fac dovada platii acestor ore suplimentare catre ITM...

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

e bine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns