buna ziua.am o angajata care a cerut concediu fara plata o luna de zile pt motive personale.
am introdus in stat concediu fara plata. dar imi da erori.cum trebuie sa introduc in stat concediu fara plata in stat corect. bva rog daca se poate raspuns urgent
concediu fara plata
Re: concediu fara plata
Trebuie introdus în ecranul concedii.
-
pai exact asta am facut si imi da urmatoarele erori:
atentie
angajator:
asigurati:
asigurat 1
*atentie-a13contributie individuala asigurarieste<=0 iar a.7.
total zile lucrate este>0

atentie
angajator:
asigurati:
asigurat 1
*atentie-a13contributie individuala asigurarieste<=0 iar a.7.
total zile lucrate este>0

Daca "total zile lucrate este>0" atunci ceva nu ai facut bine (daca ai salar zero nu poti avea zile lucrate).
Verifica sa fi trecut toata luna in concediu fara plata in meniul "concedii..", precum apasa pe "actualizare date" (la stat de plata).
Dupa toate acestea inainte de a genera din nou D.112 cand ai intrat la "declaratia unica 112.." apasa pe "actualizare date" si doar dupa aceea "generare pdf".
Verifica sa fi trecut toata luna in concediu fara plata in meniul "concedii..", precum apasa pe "actualizare date" (la stat de plata).
Dupa toate acestea inainte de a genera din nou D.112 cand ai intrat la "declaratia unica 112.." apasa pe "actualizare date" si doar dupa aceea "generare pdf".
Probabil are definit un spor permanent ce se aplică la salariul de încadrare. Modificați acel spor să fie aplicat la salariul aferent timpului lucrat și apăsați actualizare date pe statul de salarii devalidat. Sau ștergeți acel spor până revine din concediul respectiv.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.