eroare
eroare
buna ziua,am vrut sa validez statul salarii la o firma si mi-a aparut ,, sistem de preluare al identificatorilor eronat.Trimiteti baza de date arhivata cu ajutorul ecranului intretinere BD furnizorului programului,,.La alta firma am putut valida si transmite declaratia.Nu stiu ce sa fac si de ce a aparut asa ceva?
Re: eroare
faceti ce v-a scris .. faceti arhiva din program si trimieti-o pe mail la depanare la Saga. [email protected]
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Mergeti la intretinere BD apoi dati pe verificare date.In mod sigur acolo aveti o anomalie.Eu nu am luat in seama anomalia.Dupa aceasta operatie programul va merge
Pentru IordanS
Totusi crezi ca acel mesaj de avertizare s-a introdus doar asa de afisaj?
Totusi crezi ca acel mesaj de avertizare s-a introdus doar asa de afisaj?
Dar eu n-am spus asa ceva.Ca sa rezolvi problema trebuie sa poti sa lucrezi in program.Facand aceasta verificare,vezi care sunt problemele si le rezolvi
Scuze, dar din cele postate asta s-a inteles.
iordans scrie:Eu nu am luat in seama anomalia.
Ai dreptate,si eu intelegeam acelasi lucru dar am rezolvat acele atentionari.Imi pare rau ca nu m-am exprimat corect si am dat un exemplu gresit si de neurmat