modificare date salariat

ciobanum

modificare date salariat

#1 Mesaj de ciobanum »

Buna ziua, o salariata angajata la firma din dec.2014 a anuntat saptamana aceasta ca nu apartine de CASMB si de casa de sanatate OPSNAJ. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in aces caz?
1. modific in ecranul ``salariat``i, in loc de CASMB trec OPSNAJ
2. trebuie sa trasmit revisal la ITM cu aceasta modificare, daca da, termenul este tot 19 zile lucratoare?
3. dupa ce fac modificarea in ecranul ``salariati``, declaratia D112 este facuta de Saga asa cum trebuie?
4. plata contributiilor sociale o fac la trezoreria sectorului unde firma are sediul social, iar pe baza D112 se va vira la casa OPSNAJ suma corespunzatoare?
Multumesc

paturcai

Re: modificare date salariat

#2 Mesaj de paturcai »

Trebuie sa depuneti declaratii rectificative pentru perioadele depuse pentru modificarea Casei de Sanatate.
1. Da
2. NU
3. DA
4. Plata o faceti ca si pana acum (la Trezoreria unde isi are sediul social societatea: daca are in sectorul 2, platile le faceti la trezorerie sector 2)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

ciobanum

#3 Mesaj de ciobanum »

Va multumesc pentru raspunsuri, mai am o intrebare. Salariata a comunicat administratorului firmei ca apartine de casa OPSNAJ verbal, fara a prezenta o adeverinta de la medicul de familie sau de la OPSNAJ, eu pot face modificarea fara a avea o adeverinta care sa dovedeasca apartenenta la OPSNAJ? Eu zic ca nu. Ar fi suficienta o declaratie pe proprie raspundere a salariatei sau trebuie sa existe o adeverinta de la medicul de familie sau OPSNAJ? Multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

o declaratie pe propria raspundere e suficient. ca sa aveti dovada ca asa a cerut si nu ati gresit dvs.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns