Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Un fast-food doreste sa doneze marfa ramasa nevanduta la sfarsitul zilei catre cantina saracilor.
Este suficient un proces verbal de predare-primire, pentru a putea scade din gestiune marfa donata?
Mentionez ca se intentioneaza a se dona aproape zilnic marfa de la sfarsitul zilei care nu s-a vandut. Cantitatile nu sunt mari, dar fiind aproape zilnic, se poate face un singur proces verbal, sa zic la 3-4 zile?
Multumesc!
Marfa nevanduta -> cantina saracilor
Marfa nevanduta -> cantina saracilor
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)
Re: Marfa nevanduta -> cantina saracilor
Contract de donație. Vedeți și aici despre donații (sponsorizări) în bunuri http://www.sagasoftware.ro/?p=994
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
De evitat sintagma "donaţie". Persoanele juridice pot face donaţii doar dacă acest lucru este prevăzut în actul de infiintare, sau statut.
Indicat a se utiliza sponsorizarea şi/sau mecenatul, doar acestea sunt deductibile la impozitul pe profit.
Indicat a se utiliza sponsorizarea şi/sau mecenatul, doar acestea sunt deductibile la impozitul pe profit.
Marian Apetre
Multumesc!
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)