inregistrare eronata dec.2014
inregistrare eronata dec.2014
Buna seara, am inregistrat eronat o incasare fara sa existe acest doc de incasare si o plata catre furnizor neanregistrata. Pot modifica decontul pe dec.2014 si sa reglez acum in decontul pe febr.2015?
Re: inregistrare eronata dec.2014
Ce a fost declarat lasati asa.
Este o eroare mica, nu va ia nimeni gatul.
Duceti documentul respectiv in decembrie (daca operatiunile s-au facut in ianuarie 2015).
Un decont de TVA depus ramane asa cum este.
Daca simtiti nevoia de suferinta atunci trebuie sa faci o cerere de indreptare erori materiale care se solutioneaza cel mai devreme in 45 de zile de la depunere.
Renuntati.
OPeratiunile nu cred ca sunt cat Bugetul tarii astfel incat sa fie o catastrofa.
AM si eu totusi o curiozitate: cum ati putut sa treceti in decembrie 2014 chitante pe care scrie SCRIE ianuarie 2015?
Nu-mi raspundeti. Stiu: sunteti la inceput!
Asa am fost toti odata.
Este o eroare mica, nu va ia nimeni gatul.
Duceti documentul respectiv in decembrie (daca operatiunile s-au facut in ianuarie 2015).
Un decont de TVA depus ramane asa cum este.
Daca simtiti nevoia de suferinta atunci trebuie sa faci o cerere de indreptare erori materiale care se solutioneaza cel mai devreme in 45 de zile de la depunere.
Renuntati.
OPeratiunile nu cred ca sunt cat Bugetul tarii astfel incat sa fie o catastrofa.
AM si eu totusi o curiozitate: cum ati putut sa treceti in decembrie 2014 chitante pe care scrie SCRIE ianuarie 2015?
Nu-mi raspundeti. Stiu: sunteti la inceput!
Asa am fost toti odata.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Nu e o chitanta pe ian 2015, in noiembrie 2014, am bagat o incasare( acest client imi plateste in valuta dar factura in lei, am folosit 581, si nu am facut transferul pe 581 corect. De aici rezulta ca am incasat ceva ce nu aveam. Iar acum am verificat si am depistat gresala.
Si cu ce denatureaza asta decontul? Aplici TVA la incasare? Fii mai explicit, ca altfel nu prea avem cum sa te ajutam.