o societate are un service auto si un magazin de piese auto, vinde piese la persoane fizice pe baza de bon fiscal, dar pentru repartii piesele se
i-au de la magazin facturandu-se separt manopera si separt marfuri , fiind inregistrate piesele in magazin ca si marfuri la pret cu amanuntul pe nedefinit, problema este ca fiind inregistrate pe nedefinit si la pret cu amanuntul cum as putea transfera aceste marfuri pe service deoarece sunt facturi care se incaseaza la termen, daca s-ar incasa in aceeasi zi nu ar fi o problema, as inregistra vanzarile de marfuri pe baza de factura de pe gestiunea magazin si totodata descarcarea de gestiune , dar cu incasarea la termen nu stiu cum trebuie sa fac sa fie corect
va rog un ajutor in configurare program
-
Re: va rog un ajutor in configurare program
dar care e problema ca facturile se incaseaza la termen cu modul de transfer a marfii de la magazin la service?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Re: va rog un ajutor in configurare program
nu stiu cum sa procedez sa fie corect, tinand cont de faptul ca marfurile sunt luate din magazin si folosite ca si piese auto la reparatiile de masini, ( marfurile sunt inregistrate pe nedefinit la pret cu amanuntul ) este corect sa descarc gestiunea din magazin pe baza facturilor emise clientilor care sunt persone juridice chiar daca acestea sunt incasate la termen ,