“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
eu am un magazin mic cu o singura casa de marcat, vanzari marfa cu amanuntul. administratorul este si vanzator si operator la casa de marcat, 3 in 1 mai bine zis. trebuie sa intocmesc dispozitii de incasare catre casierie cand platesc furnizorii de marfa, da? daca eu intr-o zi achizitionez marfa de 4000 de lei cu plata pe loc pe baza de chitanta, dar incasarile din ziua respectiva sunt doar de 1000...de unde mi se scad banii? din soldul registrului de casa?
Ok, deci dispozitie de plata si de incasare pt. banii de rest, pe numele celui care opereaza casa de marcat.
Dar pe ce cont inregistram suma aceasta?
In ceea priveste predarea banilor din vanzari din casa de marcat la casierie, este ok monetarul?
Am citit pareri ca trebuie chitanta sau dispozitie de incasare...
Eu insa import datele din Saga care este conectata la casa de marcat iar in registrul de casa imi apare automat Z-ul (acolo tin evidenta cantitativ valorica si eliberez si facturi catre persoane fizice pe care le incasez cu Z).
Imi este imposibil, tehnic vorbind, sa mai inregistrez in registrul de casa si alt document.
Chiar asa: dimineata fac dispozitie de plata din casierie catre casa de marcat de 200 lei ( sa zicem); seara fac dispozitie de incasare de la casa de marcat de 100 lei. Diferenta de 100 lei ramasa pentru rest in casa de marcat de pe o zi pe alta(sau de pe o luna pe alta daca zilele sunt 31 martie si 1 aprilie) pe ce CONT contabil o inregistrez? Multumesc frumos!
Puteti sa o treceti in 542 sau 4551. Logic, in casa de marcat nu mai sunt ca odata cu emiterea Z-ului, casa de marcat se goleste iar in casierie nu au mai ajuns decat 100 lei. Banii ori sunt in buzunar la angajat (542) ori in buzunar la patron (4551).
Dar in cazul asta nu imi trebuie un nou document justificativ (dispozitie de...) in care sa trec la obiect plata/incasare aport/restituit aport sau avans spre decontare? Mi se pare ca se complica excesiv situatia!
in fiecare dimineata introduc in casa de marcat, o suma de aprox. 30 de lei, pentru rest. In cursul zilei, marchez vanzarile...sa zicem 500 de lei. La sfarsitul zile, cand scot Z-ul, aceste 2 sume sunt evidentiate distinct, iar eu in 707 trec doar 500 de lei. Cei 30 de lei ii trec pe 4551? 5311=4551? zi de zi aceasta operatiune? multumesc anticipat si scuzele de rigoare daca spun tampenii dar pur si simplu nu mai stiu cum e bine...
Avand in vedere OUG 8/2015
Mai trebuie facute aceste dispozitii de incasare/plata pentru sumele depuse/ridicate din sertarul casei de marcat?
Expresia “sumele introduse/extrase în/din sertarul casei de marcat” este inlocuita cu “sume introduse/extrase in/din unitatea de vanzare”.