Cerere informatii completare declaratie de MEDIU

tamasg702

Cerere informatii completare declaratie de MEDIU

#1 Mesaj de tamasg702 »

Buna ziua.

Am o societate care face achizitii intracomunitare, totodata cu marfurile vin si ambalaje, pana aici totul ok .

Va dau un exemplu pentru a intelege unde am eu nedumerire la complectarea declaratiei de mediu.

Ex. Introducem in tara 100 kg ambalaj din carton .

Din care 60 kg se vand cu factura unei firme de reciclare, practic se incredinteaza pentru a fi reciclate pe baza de contract, pentru indeplinirea obiectivului anual.
20 kg se factureaza catre clienti deoarece noi vindem doar engros pe baza de factura.
20 kg se regasesc in stoc la sfarsitul perioadei de raportare si se evideitiaza in fisa de magazie.

Asadar in declaratia de Mediu avem practic doua rubrici "Valorificat prin reciclare " si "Valorificat prin alete metode " unde este necesara completarea cu kg corespunzatoare fiecarei operatiuni.

Cum repartizez cantitatile in declararie pentru a fi corect ?

Eu nu stiu daca cantitatea facturata catre clienti se completeaza in rubrica "Valorificat prin alete metode " sau nu se completeaza deloc .

zaineal

Re: Cerere informatii completare declaratie de MEDIU

#2 Mesaj de zaineal »

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine care sunt variantele de a proceda cu aceste ambalaje importate pentru a nu mai plati atat de mult, inclusiv companiile de preluare a obligatiilor cresc preturile de la un trimestru la altul.

fagarasa176

#3 Mesaj de fagarasa176 »

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

zaineal

#4 Mesaj de zaineal »

"Avand in vedere cantitatile deficitare la reciclatori momentan nu mai initiem noi colaborari."

eu ma refer la alte solutii decta preluare de responsabilitate
http://lege5.ro/Gratuit/gezdeobygeyq/or ... e-ambalaje

Scrie răspuns