OPERARTII SPECIALE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
botui

OPERARTII SPECIALE

#1 Mesaj de botui »

cand folosim "operatii -alte operatii cu stocuri"si ce suma punem in casuta "pret"

balazse

Re: OPERARTII SPECIALE

#2 Mesaj de balazse »

Cand vrei sa faci o reglare. La pret treci pretul cu care doresti sa faci reglarea.

botui

#3 Mesaj de botui »

pretul de achizitei fara tva?
seara cand validez ziua mai sunt produdse la care anunta ca stocul devine negativ (cu ex.2buc )si eu adaug 2 produse in stoc.
eu am facut o greseala ca am inlocuit denimirea articolului cu un alt produs si acum nu stiu cum o scot la capat pt ca articolul vechi ave a stoc

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Daca evidenta este la pret de achizitie, atunci da (in rest nu l-am testat).
In loc sa te joci la operatii speciale pentru acest caz, de ce nu introduci pe acel furnizor un aviz unde pe o pozitie treci cu minus produsul gresit, iar pe randul urmator produsul corect (astfel corectezi evidenta, iar avizul o sa fie pe valoare zero, deci nu te afecteaza)?

botui

#5 Mesaj de botui »

la mine e o problema mai complicata si nu stiu cum so scot la capat.stocurile faptice nu corespund cu cele scriptice pt ca am avut produse create prin 2012 si facute recepti ,vanzarea facanduse prin doar prin casa de marcat si ulterior prin alt program de vanzare deci stocurile scriptice erau mari.din 2015 am inceput sa lucrez cu market line inlocuiid denumirea produselor pt. a nu mai crea altele, in loc de mere am modifucat si am pus gem ca ex. , acum nu stiu cum so scot la capat.pot face un inventar in" alte operati cu stocuri-"inventariere" ? si sa pot regla stocul actual.
din cauza asta am anumite produse pe care nu le gasesc la vanzare si sunt nevoit sa le fac in" operatii speciale" incarcare cantitate.oare ma afecteaza?
va rog ajutatima

Scrie răspuns