Pentru o fundatie nu am semnatura electronica si voi
depune bilantul la finante.In format electronic il salvez pe un CD sau pe un stick.
O zi buna
Rodica T
Depunere bilant fundatie 2014
Re: Depunere bilant fundatie 2014
Recomandabil ar fi pe stick.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Dar vor accepta doar CD. 

Corect si un cd e muult mai ieftin 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Este un proverb, care spune aşa: când două persoane îţi spun că eşti beat, atunci e clar că trebuie să mergi la culcare!
Totuşi, mie nu mi-au preluat un bilanţ în 2014 de pe CD, ci a trebuit să-l duc pe stick, deşi, eu personal înclin să cred că legiuitorul când a spus suport magnetic, atunci ar trebui să fie ok şi unul şi altul.
Dar asta nu-mi dă dreptul să dau sfatul ăsta, cu stick-ul, ca general valabil, deci scuze dacă ToneaR551 o fi făcut două drumuri...din cauza mea!

Totuşi, mie nu mi-au preluat un bilanţ în 2014 de pe CD, ci a trebuit să-l duc pe stick, deşi, eu personal înclin să cred că legiuitorul când a spus suport magnetic, atunci ar trebui să fie ok şi unul şi altul.

Dar asta nu-mi dă dreptul să dau sfatul ăsta, cu stick-ul, ca general valabil, deci scuze dacă ToneaR551 o fi făcut două drumuri...din cauza mea!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
CD-ul ramane la finante impreuna cu bilantul listat, semant stampilat. doar nu o sa lasi stik-ul de tot mai bine un Cd. cel putin la CS trebuie sa lasam si un CD de tot, cu bilantul nu doar listat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna
La Oradea am depus de pe stick, nu am lasat stickul. Le ia si de pe CD si iti da CD ul inapoi....
Asa e la noi, dar deja stiu ca atatea obicee cate bordeie...
La Oradea am depus de pe stick, nu am lasat stickul. Le ia si de pe CD si iti da CD ul inapoi....
Asa e la noi, dar deja stiu ca atatea obicee cate bordeie...