rectificativa D394 an 2014
rectificativa D394 an 2014
Buna ziua, srl platitor de TVA trimestrial, nu a avut niciun document in trimestrul II anul trecut (apr-iun 2014), deci nu am depus 394 pentru acel trimestru. In aceasta luna am primit facturi din aprilie si mai 2014, nu sunt sume mari, sunt facturi de la ONRC pentru modificari referitoare la asociati. Pot depune acum D394 pentru iunie 2014, fara ca firma sa primeasca amenda? Multumesc
Re: rectificativa D394 an 2014
Cam greu s-au gasit acele facturi.
Incearca sa depui online D.394 si poate scapi.
Incearca sa depui online D.394 si poate scapi.
-
Ai grija amenzile sunt foarte mari pentru nedepunerea D394, in alta ordine de idei facturile de la ONRC sunt emise fara tva deci nu vor aparea in D394,aici apar doar operatiunile cu persoanele inregistrate in scopuri de tva.Succes.
Pentru VladutL570
Pentru anumite servicii cei de la ONRC emit factura cu TVA, deoarece au si cod fiscal cu RO (nu numai fara), iar acelea se declara prin D.394.
Pentru anumite servicii cei de la ONRC emit factura cu TVA, deoarece au si cod fiscal cu RO (nu numai fara), iar acelea se declara prin D.394.
Buna ziua, va multumesc pentru raspunsuri. Aveti dreptate, facturile au ajuns tarziu in contabilitate, dar nu din cauza mea, si da, ONRC are si un cod cu RO, am cateva facturi de la ONRC si cu RO, adica cu TVA. Facturile de la ONRC-RO au TVA in suma de 2 lei, mai am o factura de la notar platitor de TVA cu TVA de 11 lei. Daca nu depun 394 poate nu se va sesiza, fiind suma mica si oricum, TVA de dedus, dar daca depun cu intarziere, iau amenda sigur...cum sa fac?Multumesc!
BUna dimineata, va rog, ma ajuta cineva cu o parere? Ma gandeam daca ar fi bine sa inregistrez facturile in martie2015, sa le declar acum in 394 si 300, dar ele nu vor figura la ONRC si notar....cum credeti ca ar fi cel mai bine sa fac? Multumesc!
Eu le-aş înregistra acum şi nu aş mai depune deloc D394 pentru 2014.
Nu depun pentru 2014, dar daca depun acum nu va coincide cu ce declara furnizorii, nu e o problema?
Multumesc
Multumesc
Nu le declari nici acum prin D394. Treci la data document data din 2014 si nu ti le preia.
Ar mai fi o problema daca declar acum, eu nu am nicio dovada ca patronul mi le`a dat abia in aprilie 2015,iar el nu are nicio dovada ca avocatul i le`a dat mai tarziu. Oricum incerc sa fac, tot rau e, dar sa aleg raul cel mai mic....multumesc
-
Daca te framanta asa de mult ,depune D394 ,iar in D300 pune la regularizari.
Si pe actele(versoul actelor?) treci data cand le-ai primit de la administrator si pune-l sa iscaleasca.
Asta pentru linistea ta.Dar sa stii,ca nu esti singurul.
Si pe actele(versoul actelor?) treci data cand le-ai primit de la administrator si pune-l sa iscaleasca.
Asta pentru linistea ta.Dar sa stii,ca nu esti singurul.