rapdir
Re: rapdir
citeste pe aici http://www.scribd.com/doc/174678015/STA ... pdf#scribd
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Este "cercetare statistică". Așa o numesc pompos. Pentru că BNR poate solicita firmelor să efectueze raportări statistice. Practic sunt niște declarații mascate. E vorba de o detaliere a sumelor din D390, pe tipuri. Din nefericire BNR are un departament de statistică impotent și extrem de ineficient. Eșantionul de firme crește în fiecare an și după doi ani de cercetare statistică tot cer date în continuare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc mult pentru ajutor!
Am cautat si eu pe google si mi se pare o modalitate de a pierde timpul cu aberatii.
Am sa vad dupa 27 aprilie ce pot face.
Am cautat si eu pe google si mi se pare o modalitate de a pierde timpul cu aberatii.
Am sa vad dupa 27 aprilie ce pot face.
-
buna seara,
o firma a cumparat din italia un cuptor de patiserie si din luna achizitionarii tot completez o statistica , sa inteleg ca timp de doi ani trebuie sa transmit statistici ???????
este si o baza legala ptr acest lucru
multumesc
o firma a cumparat din italia un cuptor de patiserie si din luna achizitionarii tot completez o statistica , sa inteleg ca timp de doi ani trebuie sa transmit statistici ???????
este si o baza legala ptr acest lucru
multumesc
Da. BNR au în legea proprie că pot iniția cercetări statistice și ești obligat să le faci.
INS au și ei o lege care obligă la raportarea datelor statistice. Asta până pui filtru pe mailurile care vin de pe domeniul ăla și să le șteargă automat.
INS au și ei o lege care obligă la raportarea datelor statistice. Asta până pui filtru pe mailurile care vin de pe domeniul ăla și să le șteargă automat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
si este f complicat sa pui acest filtru?
-
Buna seara!
Va rog respectuos, cine imi poate da si mie un sfat, daca exista vreo posibilitate cum as putea scoate din SAGA o situatie lunara a facturilor emise in valuta catre clienti, atat persoane fizice cat si juridice, din UE si NON UE defalcate pe țări? Am nevoie pentru o raportare statistica!
Va multumesc frumos!
Va rog respectuos, cine imi poate da si mie un sfat, daca exista vreo posibilitate cum as putea scoate din SAGA o situatie lunara a facturilor emise in valuta catre clienti, atat persoane fizice cat si juridice, din UE si NON UE defalcate pe țări? Am nevoie pentru o raportare statistica!
Va multumesc frumos!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- balazse246
Exporti in excel lista facturilor in excel, mai exporti lista clientilor si prin combinatia celor doua poti obtine informatiile in cauza.
-
Multumesc frumos!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!