combustibili : bifa la consumabil si aprovizionabil ?
bacsis : vandabil nestocat
as dori sa introduc si ex. utilitati energie electrica ,ce conturi sa introduc? si ce bife?
tipuri de articole
Re: tipuri de articole
Cu respect va dau un sfat: folositi "tipuri de articole" numai in masura in care ele va sunt necesare. Nu creati de dragul de a crea lucruri care v-ar putea pune piedici in viitor.
Exemplu: bacsisul se inregistreaza direct in contul 7588, de ce ati crea un "tip de articol" pentru bacsis? Doriti o "detaliere"? Foarte bine: creati contul 7588.01 bacsis, 7588.02 alte venituri, s.a.m.d.
Utilitatile: 605.001, 605.002, s.a.m.d.
Intotdeauna analiticele au fost cele mai la indemana.
Exemplu: bacsisul se inregistreaza direct in contul 7588, de ce ati crea un "tip de articol" pentru bacsis? Doriti o "detaliere"? Foarte bine: creati contul 7588.01 bacsis, 7588.02 alte venituri, s.a.m.d.
Utilitatile: 605.001, 605.002, s.a.m.d.
Intotdeauna analiticele au fost cele mai la indemana.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Re: tipuri de articole
La utilități puneți contul de cheltuieli la cont stoc și cont cheltuială, bifați aprovizionabil și nestocat.
La fel de bine le puteți opera pe nedefinit punând contul dorit, direct la culegerea datelor.
La imobilizări nu vă recomand să vă creați articole sau tipuri de articole.
La fel de bine le puteți opera pe nedefinit punând contul dorit, direct la culegerea datelor.
La imobilizări nu vă recomand să vă creați articole sau tipuri de articole.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.