concediu medical
Re: concediu medical
nu veti denatura pt ca notele contabile la salarii se vor genera asa cum doriti de la urmatoarea validare a statului de plata.
va trebui sa va faceti notele de corectie prin articole contabile pt lunile anterioare.
va trebui sa va faceti notele de corectie prin articole contabile pt lunile anterioare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna....! Am un concediu medical de 5 zile cu cod 06 si in continuare cod 13 boli cardiovasculare, omul are doar 18 zile lucratoare in ultimele 12 luni. Am intrebat la casa de santate ce pot sa fac cu el si mi s-a spus ca ii platesc doar urgenta cod 06 si in rest nu se mai plateste nimica deoarece nu are 22 zile lucrate in ult. 12 luni. Va intreb pe voi asa este?....stiati chestia ca nu se plateste decat urgenta ?:P....sper sa nu-mi fispus corect ala de la casa de sanatate ...chiar mi mila de om....
-
Buna
Am generat statul pe noiembrie si mi-a trecut automat 22 zile lucratoare (inclusiv 30 nov) si nu mi-am dat seama pana am intocmit si pontajele. Problema este ca, intre timp am completat un CM de sarcina si lehuzie cu 22 zile si indemnizatia aferenta. Acum am alta suma. Cum se poate corecta: direct pe formular la ei sau ce sa fac?
Multumesc!
Am generat statul pe noiembrie si mi-a trecut automat 22 zile lucratoare (inclusiv 30 nov) si nu mi-am dat seama pana am intocmit si pontajele. Problema este ca, intre timp am completat un CM de sarcina si lehuzie cu 22 zile si indemnizatia aferenta. Acum am alta suma. Cum se poate corecta: direct pe formular la ei sau ce sa fac?
Multumesc!
- fagarasa176
Tai cu o linie sumele eronate si le scrii pe cele corecte . Semnezi si stampilezi
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Ca orice corectie deci, va multumesc, o zi buna!
Buna ziua,
La nota contabila pentru concediu medical ''cod 08'' sarcina si lauzie din aprilie se inregistreaza acum nota contabila 4482=4315 prin care firma are de recuperat banii de la casa de sanatate, sau cand se incaseaza...poate si la anul?
Multumesc!
La nota contabila pentru concediu medical ''cod 08'' sarcina si lauzie din aprilie se inregistreaza acum nota contabila 4482=4315 prin care firma are de recuperat banii de la casa de sanatate, sau cand se incaseaza...poate si la anul?
Multumesc!
Eu as zice ca la fiecare luna sa se faca acea inregistrare, dar in loc de 4482 as sugera 4382.
Am transmis un concediu medical pentru sarcina si lauzie, de 7 ori la casa de sanatate neamt, dar nu am primit numar de
inregistrare, ce poate fi ? azi se implinesc cele 6 zile de la primirea concediului medical.
O idee ....
inregistrare, ce poate fi ? azi se implinesc cele 6 zile de la primirea concediului medical.
O idee ....

Nesimțire, indolență, bătaie de joc, incompetență........
Nu cred să fie altceva ce nu se încadrează aici.
Nu cred să fie altceva ce nu se încadrează aici.
multumesc @balazse
asa e 4382.
La depunerea dosarului pt recuperarea indemnizatiilor la Casa de sanatate trebuie Fisa sintetica pt concedii si indemnizatii de la administratia financiara in original? sau se poate si xerocopie?
asa e 4382.
La depunerea dosarului pt recuperarea indemnizatiilor la Casa de sanatate trebuie Fisa sintetica pt concedii si indemnizatii de la administratia financiara in original? sau se poate si xerocopie?
Si o copie ajunge.
Am urmatoarea situatie:
am un salariat cu 2 ore , iar functia lui de baza este la alta firma unde lucreaza cu 8 ore.Acum este in concediu medical si nu stiu cum sa procedez..cum il pontez...cum se plateste CM.
Va rog sa ma ajutati.
am un salariat cu 2 ore , iar functia lui de baza este la alta firma unde lucreaza cu 8 ore.Acum este in concediu medical si nu stiu cum sa procedez..cum il pontez...cum se plateste CM.
Va rog sa ma ajutati.
iti adcue copie dupa certificatul medical, scris confirm cu originalul, stampilat, si introduci zilele de medical in mod obisnuit.
programul va face cum trebuie doar pt 2 ore pe zi.
incerca si succesuri.
programul va face cum trebuie doar pt 2 ore pe zi.
incerca si succesuri.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”