Va rog sa-mispuneti daca este ok sa intocmesc urmatoarele formulare la un restaurant:
1-la magazie:
-nir
-bon transfer intre gestiuni-predarea de la magazie a produselor pentru prelucrare si obtinerea produselor finite
2-la bucatarie
-bon de consum
-raport de productie zilnic
3-la bar
-bon de consum
-raport de gestiune
-raport de productie -pentru bauturile cu reteta
Multumesc!
formulare necesare restaurant
Re: formulare necesare restaurant
Ce este raportul de producție? Ce act îl reglementează de-l pomeniți aici? Dar raportul de gestiune? Mai ales dacă e o evidență cantitativ-valorică?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: formulare necesare restaurant
La iesirea din bucatarie a produselor finite m-am gandit ca este necesar un gen de centralizator in care sa am urmatoarele date:
PRODUSE FINITE
Nr. Crt. Denumirea produselor U.M. Cantitatea Pret productie Valoare de pret la productie Pret de livrare Valoare la pret de livrare OBS.
Altfel cum stiu cate ciorbe sau alte produse am vandut?
Poate e gresit, dar v-as ruga sa-mi spuneti cum e corect sa procedez.
Multumesc mult pentru ajutor!
PRODUSE FINITE
Nr. Crt. Denumirea produselor U.M. Cantitatea Pret productie Valoare de pret la productie Pret de livrare Valoare la pret de livrare OBS.
Altfel cum stiu cate ciorbe sau alte produse am vandut?
Poate e gresit, dar v-as ruga sa-mi spuneti cum e corect sa procedez.
Multumesc mult pentru ajutor!
Re: formulare necesare restaurant
De ce vă complicați existența? De ce ați face așa ceva? Serios acum.
Rămâne stoc chiar așa de mare în bucătărie, de pe o zi pe alta? Nu prea cred.
Rămâne stoc chiar așa de mare în bucătărie, de pe o zi pe alta? Nu prea cred.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: formulare necesare restaurant
in bucatarie se face comanda zilnica, deci nu prea raman produse finite.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”